Sunday, August 20, 2006

Rabatter og reklameskilt

Det er mer enn 1 uke igjen til neste seriekamp, og Brann har tatt en titt til Trondheim for å finne ut hvorfor de har over 19000 i snitt.'

Idrettspris
Brann, som alle oss andre, har funnet ut at RBK sitt høye snitt delvis er takket være rabatterte ordninger for idrettslag. Derfor har Brann nå gått i Rosenborg sine fotspor, og tilbyr nå idrettslag billetter på BT-tribunen for 70,- pr. stk. Minimumsbestillingen er 10 billetter. RBK har forøvrig en minimumsbestilling på 15 billetter, og en pris på 50,- pr. billett.

Reklameskilt
For de av oss som orket å se treningskampen mot Brasil denne uken kunne vi bivåne at NFF, som Brann, har gått til innkjøp av elektroniske reklamekilt. Brann vil først bruke sine reklameskilt neste sesong. Tilbakemeldingene NFF fikk var varierte, og det samme bør Brann forvente seg. 31.05 sa Jæger til brann.no at elektroniske reklameskilt vil øke attraktiviteten for nasjonale aktører. Ser ikke helt sammenhengen der, når de aller fleste syns elektroniske reklameskilt er et irriterende moment.

UEFA-cupen
Etter den flaue forestillingen av Brann mot Åtvidarbergs er Svenskene naturligvis optimistiske med tanke på avansement. På nettsiden mener de at "ÅFF har nu stora chanser att ta sig in i ordinarie omgången i UEFA Cupen"(...) Med tanke på storspillet Brann har vist så langt i alt som inneholder ordet "cup" må klagogsyt si seg enig med svenskene.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home