Tuesday, July 18, 2006

Ferie

Etter en lang for lang sommerferie er klagogsyt tilbake igjen. Beklagevis bare med en kort og ufattelig dårlig oppdatering. Satser på bedring etter cupkampen i morgen. I skrivepausen ser det også ut som administrasjonen i Brann har vært på sommerferie mentalt sett.

Heia Brann!
Saken klagogsyt sikter til er naturligvis visumrotet i forbindelse med UEFA-cupkampen mot Glentoran. Uten å rippe opp i for mye i dette går tankene tilbake til kampene mot Liverpool i 1997, der Birkir og Jan Ove ikke fikk spille takket være sedvanlig rot i Brannadministrasjonen.

Serien
Forøvrig hersker nok en gang gullfeberen i media. Etter den imponerende oppvisningen mot Viking er media igjen gang med det evinnelige og kjedelige gullsnakket. Vi andre ser heller på Brann som en outsider til RL-plass.

Cupen
I morgen går turen med tog til Kr.sand for å besøke laget med Eliteseriens dyreste borteplasser. Norwegian har ennå ikke begynt bestillinger for flygninger i andre uken i november. Det har derimot SAS Braathens begynt med. Flytur til Oslo 11 nov med retur dagen etter koster deg den nette sum av 787,-. Mao er det best å vente til Norwegian tar i mot bestillinger....

1 Comments:

At 7:56 am, Anonymous Anonymous said...

Tuttut. Det var da vitterlig mot Liverpool Jan Ove og Birkir ikke fikk spille. Jeg reagerte også kraftig på visumrotet. Brann er så vant til at "alt ordner seg", at de ikke gjør hjemmeleksen når de er i nye situasjoner. Det er ikke bra, og kan fort straffe seg. Kanskje vi setter innpå ti spillere som ikke er spilleberettiget i siste serierunde, får poengstraff på åtte poeng og taper gullet? :-)

 

Post a Comment

<< Home