Friday, June 09, 2006

Barnehagen Brann....

Endelig er det fotballpause. Det er nok godt for alle parter. Det er viktig å la nerver, hjerte og puls få hvile. Dermed er det ingen viktige kamper av betydning før 2. juli, som er drøye 3 uker til. For virkelig desperate sjeler er det selvfølgelig en sjanse å se Brann før denne datoen. 25 juni er det nemlig treningskamp i Bergen mot IFK Gøteborg.

Cup er kjedelig!
For Brann sin del så det ut som de hadde tatt sommerferie lenge før bortekampen mot Voss. Kampen var, som tidlige cuprunder alltid er, totalt bedriten. Etter treningen i dag tar Brann pause i 9 dager før de møtes igjen til fysisk fostring søndag 18 juni. Den dagen skal visstnok gå med til å sjekke om spillerne har holdt formen ved like i ferien.

Stoler ikke på spillerne sine
På FXT.no raser trenersønn Knut T. Eggen mot Mjelde sin testing, og mener dette er barnehagementalitet. - I realiteten sier han jo at han ikke stoler på spillerne sine, at de ikke tar ansvar, sier Eggen til Fxt. Om Eggen hadde kjent holdningene som er i spillerstallen hadde han kanskje skiftet mening. Blant annet har Brann to skotter som mener mye trening er helt unødvendig. De vil mye heller ligge på stranden, og gå på fylla i ferien.

Bra, Mjelde, bra!
De er ikke alene om denne holdningen, og derfor gjør Mjelde helt rett i å ikke stole på spillerne sine. Beklagevis er det ikke alle som f.eks Haugen sine gode holdninger. Om Miller hadde vært like seriøs som Helge Haugen hadde han ikke vært i i en bakgårdsklubb i Norge, men sannsynligvis i Premier League. Men takket være hans totale mangel på å innse hvor langt han kunne ha nådd med litt seriøsitet og litt mer trening må han nå spille kamper mot lag som Ham-Kam og Sandefjord, istedenfor kamper mot Manchester United og Liverpool.

Kunne tapt mot Rosenborg?
I samme intervju mener Eggen junior at det er for mye fokus på trening og løping. Er det virkelig det? Foran denne sesongen har Brann hatt som mål å bedre både hurtig og utholdenhet på spillerne. Kanskje det var takket være denne oppladningen at rødtrøyene greide 0-0 på Lerkendal på mandag. Brann gikk ikke tom for krefter etter å ha blitt rundspilt i første omgang, og i de siste 45 minuttene hadde RBK kun en sjanse.

-Ikke legg vekt på småting
Eggen mener at man ikke skal legge vekt på småting...Men er det ikke vektlegging på detaljer som gjorde RBK til den stormakten de en gang var?? På hver jævla fredagstrening kjørte Nils A. Eggen "shadow" treningen sin. Det ble garantert kjedsommelig for de med lengst fartstid i klubben, men dette var terping og detaljstyring for å få RBK sitt fryktede samhandlingsmønster til å sitte kamp etter kamp.

Kosthold
Skremmende nok mener Eggen at de bare kan ta seg noen øl og blodige biffer i ferien. Det er tydeligvis at Eggen ikke har forstått hvor viktig et rett kosthold er for toppidrettsutøvere. Dette har b.l.a Bengt Sæternes innsett. Til D12M sitt cupfinalenummer for 2 år siden sa han at pizza to dager på rad ble umulig. Da ville Bengts kropp "streike". Men for all del...la FFK følge trenersønn Eggen sitt råd. Dermed vil "aristokraten" få besøke Bergen neste år også, men da blir det på Krohnsminde.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home