Tuesday, May 16, 2006

16 mai

Før dagens store kamp skal den såkalte BT-tribunen innvies. Brann har forhåpentligvis lært seg at Tommy Sulen er en person som ikke bør innvie noe som helst relatert til Brann. Beklagevis har han vist seg på stadion både titt og ofte. Tommy Sulen var personen som innviet Hansa-tribunen i 1998, og mannen som kanskje har stått for tidenes flaueste pauseinnslag...

MGP
Ellers vil Morten Gamst Pedersen sitte på tribunen på Brann Stadion, noe som sikkert vil glede alle anglofile og diverse fjortissjenter. -I Bergen er det himmel eller helvete. Brann bør vinne om de ønsker å gå i tog på 17 mai, sier Gamst'n til lokalavisen Nordlys.

16 mai kompleks?
Før dagens kamp er mange redd for at Brann skal tape. Det hevdes at de har til vane å gjøre det på 16 mai. De hadde det, men nå ser det ut som Brann har kvittet seg med dette pinlige komplekset. En titt på historien viser nemlig at Brann har vunnet de tre siste 16 mai-kampene. Vi må tilbake i 2002 for å finne siste gang Brann tapte på dagen før dagen. Den gangen ble det 1-2 tap for klubben en tidligere Brannkaptein nå er trener for.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home