Wednesday, May 10, 2006

Cup

1. runde i cupen står for tur. Follese sin mest kjente tilhenger finner vi i Tv2. Han var tidligere i sportsavdelingen, og utmerket seg som en fyr som definitivt aldri skulle vært på tv. Nå er han redaktør for nettsiden ibergen.no. Hvem er han? Henrik Færevåg.

Minner
Det er 12 år siden siste møte mellom Brann og Follese. Det var i 1994, og kampen endte med 6-0 seier til Brann. Før kampen gikk Henrik Færevåg ut i BT eller BA, og tippet det meget sannsynlige resultatet 1-0 til Follese.

Billettpriser
Follese har gjort noe så overaskende å ha "normale" priser til årets kamp mot Brann. De tar ikke mer enn 50,- for voksne og 20,- for barn. Dette er høyst unormalt. Vanligvis ville de fleste andre klubber flådd folk, siden de vet at det vil komme endel på kampen uansett hvilken billettpris de tar. Brann er forøvrig veldig flink på dette området selv...

Cupfinale
Jeg regner med at målet til Brann er å komme til Ullevaal andre helgen i november. Som alltid vil det da bli kamp om de altfor få inngangstegnene de to finaleklubbene vil få. I 2004 lot Brann flesteparten gå til sponsorer, og det samme vil nok evt. skje i år. De har heller ikke økt kvoten til sesongkortinnehaverne. Den er fremdeles på 2300, og dermed blir det ca 8000 sesongkortinnehavere som må skaffe seg billett via andre kilder.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home