Thursday, May 04, 2006

Billetter

Årets start på sesongen 2006 har gått over all forventning, og Brann er 11 poeng foran skjemaet mitt. Riktignok har klagogsyt budsjettert med 0 poeng på 26 kamper, så foreløpig har hver kamp vært en trivelig bonus.

Laber interesse
Selv med en pangstart har ikke interessen for Brann blitt høyere enn vanlig. I skrivende stund er det hele 3600 billetter igjen til søndagens kamp mot Stabæk. Riktignok er 16 mai kampen foreløpig utsolgt. Det mest overaskende med det er at alle som kun går på stadion dagen før nasjonaldagen hadde fått med seg at billettsalget startet 3 mai.

Laber interesse 2
Det kan virke som om Rosenborg sliter med litt laber interesse, og har nå bestemt seg for for å gi bort enda flere billetter. De slår til med den såkalte "Maibilletten". Se tre kamper, og betal for to. Årets russekull har også fått tilbud om billige billetter. Fra før av er det mulighet for idrettslag til å få billetter til spottpris. Som skrevet om før får alle idrettslag billetter til spottpris også. Dermed er det ingen overaskelse at Trønderne topper tilskuertoppen. Kanskje på tide at media kjører en sak på dette, og avdekker hovedgrunnen til at RBK har 17.000 i snitt?

Laber interesse 3
9200 fant veien til Ullevaal i går. Når går Lyn forbi VIF?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home