Friday, April 28, 2006

2 dager igjen

Det er 2 dager igjen til kampen mot VIF, og etter årets første seier er plutselig den naive optimismen tilbake igjen i Bergen. På billettluka.no registerer vi at det kun er 856 billetter igjen, noe som betyr at det vil bli tilnærmet fullsatt på søndag.

Kaos igjen?
Heldigvis er byggearbeidet i Klokkesvingen komt såpass langt at inngang 8 kan bli tatt i bruk igjen. Dermed kan alle nok en gang gå tilbake til rutinene sine, som er å komme til Brann Stadion det siste kvarteret før avspark. Ellers retter det seg naturligvis spenning til om billettsystemet vil virke denne gangen...

Cup
Det er ikke lenge igjen til årets første cuprunde, og som i fjor er vel spillergruppen sitt mål å "vinna heila driten". Første runde spilles 11 mai, mens cupfinalen vil gå av stabelen så sent som 12 november. Det er verdt å merke seg at kvartfinalen er satt til 20 august. Dermed kan det bli en hektisk uke for de beste spillerne i stallen, forutsatt at Brann når kvartfinalen. 13 august er det bortekamp mot VIF. 16 august er det Norge-Brasil, og som sagt kvartfinale 20 august.

Flo
Det var forøvrig med tungt hjerte klagogsyt mottok meldingen om at Flo ikke kommer til å spille kampen mot klubben han og Kjenner gikk bak ryggen på. Dette ville jo bare gagnet Brann ettersom Stryningen er godt "over the top". Vi husker jo alle hva som skjedde i fjorårets kvartfinalen etter at Hulsker ble byttet inn for mannen som har en Villa-supporter som kone.

Molde
Neste serierunde spilles allerede førstkommende onsdag. Det som er verdt å merke seg er at bortekampen i rosenes by begynner kl. 18:00, og blir IKKE sendt på Tv2 eller Tv2 Zebra. Forhåpentligvis har du vært lur å investere i sesongkortet for Tippeligaen, hvis ikke får du finne deg en brun bule....eller så tar du turen opp til Aker Stadion (!)

1 Comments:

At 9:17 pm, Blogger ErikAH said...

Er du full, mann? Villa er kvalitet. Det holder da lenge å disse Flo og VIF. Up the Villa! Og heia Brann.

 

Post a Comment

<< Home