Monday, June 12, 2006

Levanger

Det er er starten på en ny uke. Solen skinner, og klagogsyt sitter inne. Det er da VM! Da må brunfargen prioriteres bort!

Cup
NFF har bestemt oppsettet for 3. runde i cupen, og Brann fikk noe overaskende Levanger. Til daglig holder laget fra Nord-Trøndelag til i 2. divisjon avd. 2. I den avdelingen finner blant annet to tidligere eliteserielag, nemlig Skeid og Strindheim. Reservelagene til Molde og Rosenborg spiller også i nevnte avdeling. Etter 9 serierunder ligger Levanger på 6. plass med 14 poeng. Det er 6 poeng opp til serieleder Skeid. Nederst finner vi eks-klubben til Ardian Gashi, Erik Hoftun og Alex Valencia (!), nemlig Kil/Hemne. De er 12 poeng bak Levanger.

Kokkelandslaget
Selv om Levanger holder til i 2. divisjon har de faktisk en supporterklubb. De kaller seg Kokkelandslaget. Om dette navnet bunner i at medlemmene har eksepsjonelle kulinariske ferdigheter vites ikke. Det er vel relativt liten fare for at vi ser noen av medlemmene på kjøkkenet til Bagatelle (som ikke overaskende topper Dagens Næringsliv sin restaurantguide) med det første Men generelt sett er fotballsupportere rimelig konservative i kostholdet. Det går helst i hot dog, hamburger og kebab. Dermed ser vi nok heller medlemmene i Jan-Håkons grillkiosk.

4. runde
Etter all sannsynlighet går Brann videre fra 3. runde, og dermed ligger alt til rette for at Brann skal på reisefot i 4. runde. Denne runden blir forøvrig trukket. Om vi ser på de gjenværende lagene er det en stor overvekt av klubber fra Østlandet. Dermed er sjansen stor for at rødtrøyene skal spille 4. runde i cupen på den gale siden av fjellet. 4. runde skal forøvrig spilles 20 juli.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home