Friday, August 25, 2006

Flau - Flauere - Brann

Først en god nyhet. Kampene mot Suduva er ikke lenger det flaueste Brann har gjort i e-cup sammenheng. Den dårlige nyheten er selvsagt at Brann presterte noe som enda flauere i går.

Støtte?? Gløm det!!!
De som sier at det er nå Brann trenger støtte, og at det ikke hjelper å skjelle de ut kan bare lukke nebbet. Å drive å hylle og støtte dette laget etter det de presterte i går er ikke aktuelt!! Å hylle Brann for elendig innsats over to blir bare idioti!! Men selvsagt er det nok av naive idioter som tror at deres støtte faktisk betyr noe. Selv med et toppet lag kom Brann først til noen store sjanser de siste 10 minuttene. Svensk frokost-tv oppsumerte kampen greit i morges med å si at ÅFF ville mye mer enn Brann. Innsatsen og viljen lyste ut av svenskene, og derfor gikk de seirende ut.

Intet arbeidsuhell
Det skremmende er at dette er over to kamper. Om det hadde vært en kamp kunne dette med litt godvilje blitt kalt et arbeidsuhell. Nå er det bare fryktelig pinlig og flaut. Hvorfor Brann i det hele tatt takket ja til å å bli med er jo uforståelig, når de viste klart og tydelig at dette er vi ikke interessert i. Trenerteamet viste det med å sende utpå "b-laget" i den første kampen, og spillerne fulgte opp med en historisk mangel på innsats og vilje i begge kampene. (Dette gjelder forøvrig også den hjemlige cupen). Om ikke disse to kampene får konsekvenser kan Brann bare legge ned hele driften. Det er ikke noe poeng i å si "La oss glømme denne kampen å se fremover". Dette var såpass flaut og pinlig at det må tas grep. Når selv et toppet Brannlag er helt udugelige mot et svensk amatørlag finnes det ingen unnskyldninger eller bortforklaringer!

For snilt i Brann?
Det merkeligste er at reservene som burde gitt alt i Bergen ikke var interessert i det hele tatt. Men det er kanskje slik det er blitt i Brann ettersom Mjelde ikke er en brøleape som Nordlie eller Rekdal. Det er jo tydelig at å snakke fornuftig med overbetalte drittunger ikke har noen hensikt!

...og om det skulle bli seier på søndag, la meg slippe å få høre pisspreiket om at den tunge perioden nå er forbi, og at Brann er på rett spor igjen!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home