Wednesday, August 30, 2006

Drømmesigneringen!!

Hva er det som skjer? Ut av ingenting kommer plutselig ryktene om at Gashi er på vei til Brann. Deretter blir det bekreftet bare noen timer senere. Jeg må si at dette kjøpet er min drømmesignering!!!

Fulgt Gashi lenge
Dette er uvant kost fra klagogsyt, men ang. Gashi er historien litt spesiell. Ardian Gashi har jeg fulgt siden 1998-99. På den tiden var han fremdeles i moderklubben Kil/Hemne. I midten av februar for 6 år siden ( altså 2000) ble Brann, og daværende trener Teitur, tipset av klagogsyt om dette lovende talentet fra Sør-Trøndelag. Dessverre fulgte Brann ikke opp tipset, og resten av historien er velkjent. Ardian gikk til Molde, Ørn-Horten og deretter til VIF.

Flere fra Kil/hemne har spilt i Brann
Derfor var det i dag en strålende nyhet at Brann har sikret seg Kosovoalbaneren. Det er forøvrig verdt å nevne at dette ikke er den første Kil/Hemne-spilleren som har spilt i Brann. Syvsoveren Valencia var nemlig den første.

Som en kuriositet er det verdt å nevnes at Kil/hemne har hatt en spiller representert på hvert seriemesterskap siden 1994. De fleste mesterskapene står naturligvis Erik Hoftun for. I fjor var Ardian Gashi Kil/hemne sin representant. La oss håpe at han blir det også i år!!!!

Velkommen til Bergen og Brann, Ardian!

1 Comments:

At 9:26 pm, Anonymous Anonymous said...

Velkommen Ardian! Husket du å ta med pokalen fra klubblokalene til Enga? ;)

Litt tidlig å tenke på seriegull ja... Hehe

 

Post a Comment

<< Home