Monday, September 25, 2006

Undervurderte Tromsø

SAS Braathens Flight 4411 fra Tromsø var i dag lastet med Brannspillere, Brann sitt oldboyslag og fortvilte supportere. Som forventet hadde Brann hele 0 poeng i bagasjen. Før dagens kamp i Skien er det dermed Rosenborg som har det psykologiske overtaket.

Samme ullen
Det er små marginer i årets Tippeliga. Faktisk ufattelig små marginer. Dermed har ikke Brann råd til personlige tabber som i går. Kampen minnet mye om LSK-kampen i sommer. Der var Brann også fullt på høyde spillemessig, og kunne vunnet. Men i går ble Brann, igjen, felt av ineffektivitet foran mål og tabber i de bakre rekker. Da er det knapt nok en trøst at Brann hadde fortjent minst 1 poeng.

Overrumplet?!
I dagens utgave av BT mener kaptein Hanstveit at Brann b.l.a ble overumplet av innsatsen til Tromsø. Hva er dette for noe piss??! Alle de med mer enn to hjerneceller vet at Tromsø er et lag som ALLTID kjemper til krampen tar de. Der i gården er det alltid 100% innsats. I går var det sannsynligvis minst 110% ettersom "Gutan" kjemper om å unngå nedrykk. Men da er det bare å konstatere at Brann faktisk har undervurdert Tromsø. Minnene går tilbake til sommerens kamp på Briskeby der Brann ble overumplet over de gode dødballene til Ham-Kam.
Faen!!! Om det skal være på den måten kan de bare gi gullet til RBK allerede nå!! Brann er tydeligvis like interessert i gull og grønne skoger som de til UEFA-cupen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home