Monday, October 30, 2006

Bittert

Etter at Brage hadde blåst for full tid var det skremmende å se folk på Store Stå kaste seg om halsen på hverandre som om Brann hadde vunnet Champions League. For noen år siden hadde sølv vært en kjempeprestasjon, men i år er sølv en stor skuffelse. At folk dermed feirer sølvet som det største som har hendt de er å sende ut helt feile signaler. Etter kampen mot RBK uttalte b.l.a Martin Andresen at "sølv betyr ikke en dritt". Takk gudene for at Brann har en kaptein med et litt større ambisjonsnivå enn noen av folket på nedre del av Umbro-tribunen.

Krav og forventninger
Det er rett og slett skuffende og utrolig bittert å få sølv i år. At Brann gjennom store deler av høsten har spilt som et nedrykkslag hjelper ikke på å hylle "prestasjonen" det er å få sølv. Forhåpentligvis blir sølvet innad i klubben feiret med kake og et skuldertrekk. Å påstå at det er for kravstort å forlange gull er feil. Rammebetingelsene har blitt totalt forandret. Brann er faktisk blitt en klubb med store økonomiske muskler, og det er klart at man forventer kun det beste etterhvert som klubben får "stjerner" til å signere for den en gang så skandaløse sportsklubben.

Aldri, aldri skal Brann lykkes!

2 Comments:

At 4:00 am, Anonymous Anonymous said...

syntes det e på tide at du kommer til England og blir York supporter :)

 
At 10:37 am, Blogger Lars said...

Sølvet ble feiret med kake før kampstart! Så mange farte frem og tilbake på Hansa med kakefat. Selv så jeg ikke noe til disse kakene og føler meg litt snurt, vil påstå at det var min heiing mot Sandefjord som gjorde at Brann klarte å komme tilbake

 

Post a Comment

<< Home