Friday, December 01, 2006

Kappa

Da er det drakten for 2007 publisert. Om vi ser bort i fra alle reklamelogoene er drakten absolutt stilig. Forhåpentligvis holder Bjørn Dahl løftet sitt om å ha kun hovedsponsoren på drakten innen x-år!

4 Comments:

At 11:09 am, Blogger Lars said...

Det hjelper jo ikke at drakten er stilig, bortsett fra reklamen, når reklamen ikke skal bort. Rart at de ikke solgte plassen der Brannlogoen står også, den gir vel ingen inntekter? SK Toro fortsetter i sin vante stil. (Bjørn Dahl sine løfter er nok glemt når Andresen og Bakke skal ha 5 mill i året)

 
At 1:33 pm, Anonymous Anonymous said...

Å få hovedsponsoren på drakten, så mener du selvsagt alle de som støtter opp om Brann og møter på stadion gang på gang....;)

 
At 4:16 pm, Blogger Geir Vårdal said...

Hele poenget er vel at reklamen skal bort, og at de i fremtiden kun skal ha hovedsponsoren på drakten. Men dette kan selvsagt ikke skje før de nåværende sponsorkontraktene går ut.

Det bør jo være fint mulig at hovedsponsoren betaler like mye (om ikke mer)for den ekslusive muligheten å være "enehersker" på Branndrakten enn det de tjener på draktreklame nå

 
At 4:16 pm, Blogger Geir Vårdal said...

Vet ikke helt om folk kommer til å strømme til stadion. Men med en mer stilren drakt kommer i alle fall draktsalget til å gå opp, og det bør fint kunne være mulig å tjene rundt 10 millioner på draktsalg.

 

Post a Comment

<< Home