Wednesday, May 09, 2007

Nye unnskyldninger?

På lørdag greide Brann bare uavgjort mot Start, og førstkommende lørdag er det klart for å møte gamle kjente i Mjelde, Knarvik og Thodesen.

Hva?! Har Start innsatsvilje?!
I etterkant av Start-kampen har det komt latterlige unnskyldninger fra trener Mjelde om at Start overasket Brann med en enorm innsatsvilje. Dette er merkelig! Hvert år blir Brann like overasket over innsatsen og viljen til lag som Start og Tromsø. Alle andre oppegående mennesker vet hva som venter med disse to på motsatt banehalvdel, unntatt Brann. Dermed blir vi like overasket som Brann. Men det vi blir overasket over er at Brann aldri lærer. Jada, vi burde ikke bli det. Men vi har jo alltid et håp om at Brann faktisk greier å ta lærdom av tidligere feil. Det blir som med seriegullet - kun en drøm.

Pip
I tillegg er det jo uttalelsene i etterkant av pipekonserten mot Start ganske så morsomme. For det første hevder Mjelde at Brann har et kravstort publikum....Dette faller på sin egen urimelighet. Samme mann sier at pipingen ikke hjelper de. Men det gjør sannelig ikke hyllest heller. Dermed hadde det beste vært og holdt helt kjeft slik som klagogsyt er viden kjent for...Som kjent er det ingen vits å bli sint, for det hjelper ikke uansett.

What's next?
Det er nesten så klagogsyt ser frem til nye gullkorn fra Mjelde & co etter bataljen mot Sandefjord. Mjelde og den en gang så gode Martin Andresen har b.l.a ment at dette har vært grunnene for Brann sin labre poengfangst på de to siste kampene

- Stein i skoen(e)
- Solen
- For store avstander

Et godt tips er at banen får all skyld på lørdag....Er jo ikke Brann det er noe gale med!

3 Comments:

At 8:05 am, Blogger cyplox said...

Jeg vet ikke hva du prøver å si med "b.l.a" men vi vanlige dødlige forkorter blandt annet med bl.a. hvertfall ;)

 
At 11:35 am, Anonymous Anonymous said...

Du glemte "lite fukt i gresset" som Mjelde presterte å si til BTV etter kampen.

 
At 3:32 pm, Anonymous Anonymous said...

Lurer på når Gerre Gås skal komme med nye unnskyldninger på hvorfor han oppdaterer klagogsyt så sjeldent!

Trenger du inspirasjon har jeg mange ting du kan få hakke på!

 

Post a Comment

<< Home