Thursday, May 17, 2007

I rute?

At store deler av Frydenbø-tribunen mener at "gullet ska hem" kommer ikke som noen overaskelse. Noe som derimot er overaskende er at Mjelde mener det samme. Til BA hevder Mjelde at det er ingen grunn til uro ettersom Brann er i gullrute etter hans skjema. Minner om Molde sin selvinnsikt i fjor. Fra Aker Stadion fikk vi hele høstsesongen høre "vi er for gode til å rykke ned"... Fra Brann Stadion og Haus er tydeligvis årets melodi "Vi er i gullrute".

Garanti
Brann er like mye i rute som Oslo Sporveier. Med andre ord aldri! Men Oslo Sporveier har en reisegaranti som sier at dersom svikt fra Sporveiens side fører til at du kommer mer enn 20 minutter for sent frem, kan du få dekket utlegget til drosje. Brann kan godt starte med en såkalt "gullgaranti". Dersom svikt fra Brann sin side fører til at gullet uteblir kan du få dekket utlegget til en psykologtime. Pengene til dette kan de få med å kvitte seg med Martin Andresen. Da har de plutselig mer enn 3 millioner til rådighet, og enda mer om vi tar med i regnestykket den såkalte "markedslønnen" Andresen vil ha i en evt. ny kontrakt.

D12M
I siste nummer av D12M oppsumerer PAF den dårlige behandlingen av partoutkortinnehavere på den tidligere Umbro-tribunen. Den samme konklusjonen kan brukes på om Brann er i rute. Konklusjonen finner du på side 5 i bladet.

Odd-Brann
28 mai skal Brann til Skien, og dette er naturligvis en kamp Odd vinner. Det er så typisk at det snur akkurat mot Brann. Telemarkingene kommer til å spille årsbeste, og Svindal Larsen vil igjen havne i landslagsdiskusjonen. Men ingen grunn til uro. Mjelde vil nok mene at med 6 poeng på 4 bortekamper er Brann absolutt i rute for dette fremmede metallet som Bergen ikke har sett siden 1963.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home