Monday, June 11, 2007

Lavmål

Henrik Færevåg har sin helt egen "anmeldelse" av dagens kamp. Utrolig nok bruker han tyskernes oppførsel under 2. verdenskrig som metafor for å beskrive dagens kamp.
Helt til slutt slår han på stortrommen. Han sammenligner midtstopper Frode Kippe sin popularitet etter slåsskampen med populariteten til nazisten Henry Rinnan i 1943.

Skjedd før
For oss med elefanthukommelse husker vi fremdeles oppstyret og rabalderet det ble i 1999 (?) etter at en skribent på Brann Supporter Team sine nettsider (bst.no) kalte Rosenborg for "Rinnanbanden" i en artikkel.

Så spørs det om journalister har baller nok til "å ta" sine egne kolleger, eller om de later som de ikke har sett dette lavmålet. Jeg går dessverre for det siste. Men det vil jo bare nok en gang bevise at journalister "beskytter" hverandre...

Om du vil lese Henrik Færevåg sin håpløse artikkel finner du den her : http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article1104102.ece

1 Comments:

At 5:06 pm, Blogger cyplox said...

Jeg hadde faktisk ikke hørt om Rinnan før jeg leste historien om han nå, og etter tid og ettertanke skjønner jeg ikke hvor du vil....?

 

Post a Comment

<< Home