Friday, December 07, 2007

Skillet

Det siste året har SAS Braathens lansert reklamekampanjen som heter ”vi relanserer service”. Det er ikke måte hva de kan tilby oss. f.eks få billige billetter (som koster minimum 418,- i Sør-Norge), og at de igjen vil tilby frokost (på reiser før 09.00) og kaffe på rutene sine

Feilt fokus
Den største feilen til SAS Braathens er at de her konsentrerer seg om alle de andre tingene enn det som er viktig; nemlig å punktlighet i forhold til oppsatte rutetabeller. At flyene kommer og går når de skal er mye viktigere enn å få en ussel kopp med te/kaffe, eller et tørt rundstykke. Servicen til flyselskapene blir først og fremst målt etter punklighet, og allerede på det punktet faller SAS Braathens pinlig fort gjennom.

På mange måter kan Brann gå i den samme fellen. Med nye Brann Stadion tilbyr klubben publikum og sammarbeidspartnere et nytt og fantastisk sted å være. Men det hjelper så lite om servicen er like dårlig som på en travel uterestaurant på Aker Brygge i sommerferien.
Klasseskillet

Norge er et anglofilt land. Brann liker tydeligvis klasseskillet de er så opptatt av å fremheve på øylandet. Det virker nemlig som Brann er besatt på tanken å ha et klassesystem. På Viking Stadion har de tatt hensyn til alle, og absolutt alle tribunene nyter godt av varmelampene (fra hovedsponsor Lyse) på høstkampene. Før 2008 sesongen bestemte Brann seg for at også de skulle installere varmelamper. Ikke overraskende har Brann kun valgt å installere varmelamper på SPV-tribunen.

Prioritet ved seriekamper

I forrige nummer av D12M skrev undertegnede blant annet en artikkel om at ingen vanlige sesongkortinnehavere får cupfinalebillett. Jeg regner med det at det neste skrittet blir at ingen vanlige sesongkortinnehavere er garantert plass på seriekamper. Mitt tips er at det innen få år ikke vil stå ”Garantert plass på alle Brann sine seriekamper” som en av fordelene. Nei, det vil stå ”prioritet ved serie- og cupkamper”. Med andre ord vil du ha prioritet om det kanskje skulle bli noen ledige billetter etter at sponsorene, frikortinnehavere og andre snyltere har forsynt seg. Det er bare å glede seg

2 Comments:

At 7:37 am, Blogger Nissemann said...

Enig med deg angående SAS, men jeg synes det er litt underlig å kalle Branns sponsorer for "snyltere". Det er jo tross alt ofte sponsorne som eier de beste spiller, ikke klubben. Klart de må ha noen fordeler. Og hvordan skulle Brann klart å sende alle sesongkort-innehaverne på cupfinale? Da måtte de jo gått inn for minst to omkamper!

 
At 9:34 pm, Anonymous Anonymous said...

på tide med mer syting geir.. ingen oppdatering siden desemeber?? hva har skjedd?

vi må ta en øl snart igjen=) hehe

 

Post a Comment

<< Home