Sunday, April 13, 2008

Web - tv...igjen

I gullnummeret til D12M hadde yours truly en kritisk artikkel rettet mot Brann sitt web-tv. Siden den gang er heldigvis en god del blitt bedre. Men det er fremdeles flere utfordringer å ta før klagogsyt vil si seg fornøyd med Brann sitt web-tv.

"Skjult" reklame
Den siste repotasjen er rett og slett skremmende. Først virker repotasjen i og for seg ganske uskyldig med at Ørn 3 og Pinnedyret drar til Etne på "signingsferd". Men den knappe fem minutter repotasjen er egentlig en reklamefilm for hovedsponsor Sparebanken Vest. Forhåpentligvis var dette bare et arbeidsuhell, men jeg frykter det verste. Om det er denne veien Brann vil gå med mediakanalen sin, så er de virkelig på villspor!

Negativ repotasje på web-tv!
På den positive siden har faktisk Gorm Natlandsmyr og troppen hans slått til med noe så sjeldent som en negativ repotasje. Det fikk vi forrige helg etter fadesen mot tangotrøyene. Men om Brann fortsetter den dårlige trenden vil de nok intervjuve noen på bortefeltet på mandag for å fortelle om den "fantastiske" stemningen Brann-supporterne lager...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home