Saturday, April 05, 2008

Back where we belong

Ahh! Brann er tilbake i godt gammelt slag, og det samme er det gode gamle sinnet. Faktisk bobler det over! For dette var like flaut som fjorårets stortap mot Lyn på Ullevaal.

Bunnivå
Ut i fra denne bloggen skulle man tro at folk som Jæger og Lokøy står for det ultimate bunnivået når de representerer Brann. Dette kan avkreftes med en gang. Selv ikke de er i stand til og representere Brann på en så skamfull måte som Håkon Opdal, Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Olafur Örn Bjarnason, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Eirik Bakke, Gylfi Einarsson, Hassan El Fakiri, Azar Karadas fra 62, Petter Vaagan Moen, Thorstein Helstad, Njogu Demba-Nyrén, Robbie Winters, Mons Ivar Mjelde og Espen Steffensen.

Var AAFK god?
Brann beviser nok en gang at de har et bunnivå som er dypere enn dypest. Derfor er det bare tull når Aalesund hevder at det var de som var fantastisk i dag. Om de tror det, så lurer de seg selv, og vil sannsynligvis hevde der de fleste såkalte eksperter har tippet de. Men i morgendagens aviser vil selvsagt alle hevde at Aalesund var fantastisk, og vi får den sedvanlige masingen om at Brann savner Martin Andresen.

Floppen Demba
Ellers var nykommer Demba imponerende dårlig. Assiasjonene med kultfiguren og floppen Mika Kottila er allerede i gang. Når du bruker koster 9-10 millioner på en spiller forventes det at en slik investering ikke er nest best i kampene han spiller, men best i hver jævla kamp!! Derfor var skremmende å se en Demba som mest lignet bambi på isen. Meningen er at han skal øke kvaliteten til Brann, og dermed stå ut på slike kamper som i dag. Beklagevis for han vil nå presset øke, og om han ikke allerede presterer mot Strømsgodset om en uke vil han (fortjent nok) bli lagt i en verbal gapestokk.

PS! Etter kveldens forestilling forventer at agent Stig Lillejord holder munnen sin lukket ang. lønnskravet på 6 millioner

1 Comments:

At 4:05 pm, Anonymous Anonymous said...

Bra Geir. let them have it" husker ikke sist jeg ble så skuffa og forbanna på det laget
Men morsomt å få sinte-Geir tilbake da.

 

Post a Comment

<< Home