Tuesday, July 25, 2006

Billetter

Etter en liten pause er det igjen klart for E-cup på Brann Stadion. I god gammeldags tradisjon overpriser Brann disse arrangementene, slik at de er sikre på at det kommer maksium 3000 fortapte sjeler innenfor portene.

Historie
Hvem kan ikke glømme den herlige prissettingen i 1997 mot Shelbourne. Da satte Brann prisen til sjokkerende 200,-! Selv om Brann ledet 3-1 fra den første kampen kom det faktisk hele 2100 for å se Brann den kvelden. Samtidig kom det sterke reaksjoner på denne sinnsyke prisen. Det hele endte med at Brann måtte love å ikke heve prisen de resterende rundene. Dette var starten på Brann sin beste e-cup innsats noensinne, og dermed kunne ikke Brann heve prisen mot et visst storlag fra Merseyside. Det kunne de derimot ha gjort om de hadde priset de forrige rundene fornuftig. Tatt f.eks 70,- for Shelbourne, 120 mot mot Cercle Brügge 200,- mot PSV og 350 mot LFC. En slik prisetting hadde alle parter tjent på.

Glentoran
I år er det Glentoran som er Brann sitt første hinder på veien til den ikke så veldig gjeve UEFA-cupen. Prisettingen er 90,- for barn og 160,- for voksne. Skremmende mye!!! Dermed får vi nok en e-cupkamp med tomme tribuner, og Brann har nok en gang bevist at de har en tom tepose som hjerne.

CL
Et visst lag fra Østlandet skal spille Champions League kvalifisering i år. Til forskjell har dette laget priset kampen til 30,- for barn og 80,- for voksne. Du kan si mye om dette laget, men de er mer proffe og smartere enn Brann på alle områder!! Faktisk husker jeg ikke hva en billett til returkampen mot Levski Sofia kostet. Noen som vet? Please inform!

Trøst
Det er en slags trøst at det, utrolig nok, alltid finnes noen som er verre enn Brann. Fjorårets sølvvinner er i denne anledningen mye, mye, mye verre enn Brann. Til kampen mot Skala Ítróttarfelag har Sørlendingene prestert å prise billettene til 250,- pr. stk!!!! Ganske imponerende. Men så har disse glade og griske sørlendingene også utmerket seg med å ha de høyeste billettprisene for bortesupportere. Om plassene hadde vært bra, så kunne de 170,-vært forsvart. Men neida, plassene er rimelig bedritne, og nesten på linje med "Kikkertsvingen" på Nadderud. På torsdagens cupkamp var de snille, og hadde nøyd seg med å be oss om 120,- for å se Brann drite seg ut i cupen...

Tuesday, July 18, 2006

Ferie

Etter en lang for lang sommerferie er klagogsyt tilbake igjen. Beklagevis bare med en kort og ufattelig dårlig oppdatering. Satser på bedring etter cupkampen i morgen. I skrivepausen ser det også ut som administrasjonen i Brann har vært på sommerferie mentalt sett.

Heia Brann!
Saken klagogsyt sikter til er naturligvis visumrotet i forbindelse med UEFA-cupkampen mot Glentoran. Uten å rippe opp i for mye i dette går tankene tilbake til kampene mot Liverpool i 1997, der Birkir og Jan Ove ikke fikk spille takket være sedvanlig rot i Brannadministrasjonen.

Serien
Forøvrig hersker nok en gang gullfeberen i media. Etter den imponerende oppvisningen mot Viking er media igjen gang med det evinnelige og kjedelige gullsnakket. Vi andre ser heller på Brann som en outsider til RL-plass.

Cupen
I morgen går turen med tog til Kr.sand for å besøke laget med Eliteseriens dyreste borteplasser. Norwegian har ennå ikke begynt bestillinger for flygninger i andre uken i november. Det har derimot SAS Braathens begynt med. Flytur til Oslo 11 nov med retur dagen etter koster deg den nette sum av 787,-. Mao er det best å vente til Norwegian tar i mot bestillinger....

Back...

Etter en altfor lang skriveferie er klagogsyt tilbake...oppdatering kommer i morgen!