Monday, March 14, 2005

Kamp eller ikke kamp....

I dagens utgave av BT sier Boye Skistad : – Vestlandshallen er ikke helt utelukket. Å spille inne, er et alternativ, men samtidig det siste alternativet. Vi må ta kontakt med rettighetshaverne. Til slutt vil det bli en vurdering der både hensynet til TV og sikkerheten blir avgjørende.

RL har utspilt sin rolle
Om kampen blir utsatt har RL utspilt sin rolle. Turneringen kommer ikke til å bli sett på som noe annet enn en turnering der reklameeksonering er viktigst. Skistad snakker om sikkerheten, noe som bare er tull. Det viktigste for RL er at reklameskiltene kommer opp i tide. Det ble ubønnhørlig bekretftet i forbindelse med avlysningen av VIF - IFK Göteborg. I og med at RL ikke har vekket den store interessen er det helt greit å spille Vestlandshallen. Kapasiteten blir riktignok bare 3500, men jeg tror ikke vi hadde fått sett så mange flere på stadion. Hvem vil se Brann når de spilte ræv mot IFK, det er kaldt og kampen er tv-sendt på TvNorge? Vestlandshallen er oppsatt som reservearena, men hva er poenget med dette når verken Vestlandshallen eller Valhall er gode nok for ledelsen i RL?

RL er historie om 2 år
Jeg tror vi får se at RL skyter seg selv i foten. Turneringen skifter på kampdatoer og tider på 2-dagers varsel, noe som gjør at det også for hjemmesupporterne er umulig å planlegge. I tillegg lever vi i Skandanavia, og her snør det om vinteren. Det er utopi av RL å tro at alle kampene kan spilles utendørs! Turneringen vil nok gå av stabelen også neste år, men om de viser supporterne like lite respekt som nå graver RL sin egen grav. Det er tross alt bare de mest ihuga (les : dummeste) som orker å gå på kampene i Royal League. Derfor er det viktig at de som går behandles med respekt. Men prioriteringene er dessverre annerledes. Tv har all makt, og flytter kampene på kort varsel. Dermed kan ikke noen planlegge å reise på bortekamper, og får derfor f.eks ikke billige fly eller togbilletter. I tillegg ser vi nå avlysninger, noe som ikke akkurat er med å heve reklamen av RL som en troverdig turnering. Svenskene har allerde skjønt at RL er noe tull. Nå må bare vi og danskene skjønne det!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home