Friday, March 11, 2005

Anders Frisk slutter

BT melder i kveld at den svenske dommeren Anders Frisk slutter med umiddelbar virkning. Grunnet er visstnok at svensken skal ha mottatt en rekke trusler.

Fikk lighter i hodet
For å begynne med truslene. Jeg forsvarer de ikke, men jeg forstår jævlig godt hvorfor de er sendt. Via tv-skjermen har vi sett Frisk sin dømming, og han har begått feil på feil. Det hele toppet seg i Roma der han fikk en lighter i hodet. UEFA og resten av fotballfamilien var i harnisk og forlangte sykere og sykere sanksjoner mot Roma. Men ingen spurte seg hvorfor han fikk ting slengt etter seg.

Anders frisk sin skyld også?
Grunnen er enkel. Anders Frisk dømte elendig, og da kommer det naturligvis reaksjoner. Dermed er han ikke helt uten skyld her. Om Anders Frisk hadde vært en GOD dommer hadde han sluppet unna dette ubehaget. Selv etter denne uheldige episoden har Anders Frisk fortsatt å dømme "uheldig", senest i kampen Barcelona - Chelsea.

Lavt nivå
At Anders Frisk blir regnet som en av Sveriges beste dommere sier sitt om nivået der borte. Vi har alle fått se hvordan nivået på de andre dommerne ligger via Royal League, og kan dermed konkludere med at nivået er skremmende lavt! Heldigvis har Frisk nå valgt å slutte, og dermed er en av "kreftsvulstene" innen fotballen ute av bildet.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home