Friday, March 04, 2005

Pampene slår til igjen

Etter gårsdagens avlysning på Ullevaal hagler konspirasjonsteoriene. Det mest interessante er hva Kjell Grønning, VIF Klanen sin formann, (av alle) sier.
- Vi var helt sikre på at denne kampen ville gå som planlagt ettersom man ikke engang hadde gardert seg med Vallhall. Det er veldig klønete å finne ut av dette så kort tid før kamp, sa Kjell Grønning til Dagsavisen.
-Man kunne kanskje spekulere i at Vålerengaledelsen brukte sprengkulda som brekkstang for avlysning i og med at halve stallen var syke: Var det virkelig så ille på Ullevaal, sa han til nettstedet vpn.no

Reklameplakater
Jeg har også lyst til å tro at VIF gjorde dette helt med vilje. Men beklagevis er vi nok litt nærmere en oppklaring om vi ser på de høye herrer i RL.
- Vi vurderte det slik at vi hverken klarte å flytte TV-biten eller reklameplakater til Vallhall på så kort tid, sa RL direktør Børge Bach til VG.
Dermed har vi nok nådd kjernen. Uten reklameplakatene på plass kan ikke fotballkamper spilles, enkelt og greit. Nok et bevis på at fotball er blitt kommersialisert til det ytterste.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home