Sunday, March 06, 2005

Brann - VIF i Vestlandshallen?

I forrige hjemmekamp måtte Brann trekke innendørs. Om knappe 2 uker kan det samme skje igjen. Om værprognosene slår til vil nok en RL-kamp bli flyttet innendørs og til Vestlandshallen.

Kapasitet
Kapasiteten i Vestlandshallen er ikke stor. Den er satt til 3500, og vil naturligvis føre til at mange ikke får billett. I tillegg vil Klanen ta turen over fjellet. Brann vil dermed operere med 5% regelen når det gjelder billettkvote til bortelaget. I praksis betyr dette at Klanen vil få i underkant av 200 billetter. Denne billettkvoten vil de, naturligvis, fylle opp. Dermed blir det bare drøye 3000 billetter igjen for oss andre.

Sesongkortinnehavere og BBB
Hva vil Brann gjøre denne gangen dersom kampen blir flyttet? Brann har flere sesongkortinnehavere enn 3000, og bare 300 på Store Stå har sesongkort. En av fordelene med å ha sesongkort er at du skal ha forkjøpsrett, og Brann lovte etter kampen mot Odense at de ville prioritere sesongkortinnehaverne til neste hjemmekamp. Om dette skjer stiller jeg meg heller tvilende til. Jeg tipper at Brann vil legge billettene ut for åpent salg, og at det dermed blir førstemann til møllen, igjen. Uansett hva de gjør, vil det uansett bli bråk. Men la oss håpe at værprognosene ikke slår til, og at kampen kan gå på Brann Stadion.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home