Monday, February 14, 2005

Vestlandshallen og RL

Som alle har fått med seg skal kanskje torsdagens kamp mot Odense gå i Vestlandshallen. Til BT sier Bjørn Dahl -Det som bekymrer oss mest, er at vi nå får et tak på antall tilskuere på mellom 3200 og 3500.

Under 3000 billetter til salgs
Såvidt jeg vet er Vestlandshallen godkjent for i underkant av 4500 tilskuere. Men det er jo tydelig at reglene er blitt innskjerpet for Norden sitt svar på "toppkamper", men som egentlig bare er "treningskamper". I realiteten betyr dette at UNDER 3000 billetter blir lagt ut for åpent salg. Men om det er grunn til panikk gjenstår å se. Tross alt spilte Brann en fryktelig dårlig kamp på lørdag, og i tilegg begynner kampen såpass tidlig som 18:30. Men samtidig vil det overaske og skuffe meg om Brann ikke greier å selge ut Vestlandshallen.

Dobbeltmormal
Før RL startet og i de 1-2 første kampene kom det kritikk fra våre to naboland om at RL bare var tull, og at dette var en turnering som ikke ville bli prioritert. Nå har det gått brukbart for de "utenlandske" lagene, og dermed har pipen fått en annen lyd. Nå er plutselig RL blitt en god og viktig cup...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home