Monday, February 07, 2005

Mangel på Branndrakter (igjen)

Brann snakker hvert år om at Brann skal begynne å utnytte det store markedspotensialet som er knyttet til klubben. Men hvert år avslører Brann at de ikke er i stand til å sette dette ut i livet. Nok en gang vil jeg bruke eksempelet av mangel på Branndrakter i Brannbutikken som eksempel.

Branndrakter må alltid være tilgjengelig
I en supporterbutikk må regel nummer 1 være at man faktisk har de mest populære produktene til salgs. Dette har vist seg gang på gang at Brann ikke har. Hans Lokøy er mannen som har ansvaret for Brannbutikken. Med tanke på at Hans har jobbet i Man.Utd sin norske supporterklubb, og har erfaring med bestilling av "merchandise" (som han sier) burde det tilsi at han har kompetanse på dette området. Men det er tydelig at ustrukturerte bestillingsrutiner har ført til at Brann blir uten Branndrakter. Når et parti så kommer, så viser det seg at ikke hele partiet kommer.

Konsekvenser
Jeg har selv vært innom Brannbutikken på stadion endel ganger for å se om de har Branndrakter. Tanken har da vært å kjøpe drakter til smårollinger i slekten slik at de får et tettere forhold til Brann, og ikke blir endel av den anglofile kulturen som finnes i Norge. Men når de gang på gang ikke har drakter fører dette selvsagt til irritasjon hos vi som faktisk er kjøpevillige, og tapte inntekter for Brann. Dermed taper alle parter.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home