Friday, February 04, 2005

BBB og Malmö

Om en drøy uke skal Brann til Sverige og spille mot Malmö FF. Dette er regnet som årets bortetur, og dermed har mange hundre Brannsupportere meldt seg på båtturen som BBB arrangerer.

Ordene danskebåten og Brannsupportere klinger ikke bra i mine ører. Da er vi tilbake til det som har vært oppe før, nemlig dette med kamper og alkohol, og at det virker som at alkoholen drar folk mer enn selve klubben og støtte den på tribunen...Jeg er bombesikker på at altfor mange kommer til å kubbe på en pub i Malmø evt. på selve kampen. Slike folk har ingenting å gjøre på en Brannkamp! At folk velger å 2000 spenn på en båttur til Danmark bare for å drekke seg så drita at de skjønner hvor de er er for meg et mysterium.

Kanskje på tide at alle går i seg selv og "sjekker ut med sin egen oppførsel" på kamp. Når man er på kamp burde jo kampen være hovedsaken. Ikke at man skal drikke billig øl for man er i Danmark..eller andre steder. Folk i Europa må jo tro vi er rimelig gale. Det går da an å drikke noen øl uten at man skal sette andre folk i forlegenhet? Om det bare er snakk om 1 eller 2% - så er det faktisk for mye! Man bærer drakten/skjerfet og er dermed en del av Sk Brann, Bergen og Norge. Akkurat DET burde tilsi at man skjerper seg, og viser klubben og medsupportere litt respekt.

Folkene jeg prater om har til stadighet "kuppet" BBB sine borteturer. Disse apene er de samme taperne som snakker høylytt HELE TIDEN FOR DE ER SÅ JÆVLA KULE, roper ØØØYYHH mellom hver setning når f.eks flyvertinnen leser sikkerhetsinstruksene, roper SNAKK BERGENSK DA'! til bussjåføren som ønsker oss velkommen til Liverpool med andre ord: oppfører seg som om Norge, Bergen og Brann og dem selv er sentrum av all eksistens i hele universet. Nå sitter det sikkert et par av dere som leser dette som føler dere bittelittegrann truffet og som tenker "Dette er jo bare for morro skyld!" og "Ikke vær så seriøs hele tiden". Poenget er at det faen ikke moro, det er ikke originalt, det er utbrukt, gammelt, passé og de fleste av oss er dritt lei denne überbondske oppførselen. Idiotiet deres drar Brann-navnet ned på et lavmål som ingen oppegående folk lenger kan identifisere seg med! Så slutt med dette eller hold dere hjemme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home