Friday, February 04, 2005

VIP og K.J

Allerede før kalenderen viste desember hadde Brann solgt ut alle VIP-plassene for årets sesong. I og med at Brann og fotball er blitt "trendy" kom ikke dette som en stor overaskelse. VIP-plassene på Brann Stadion finnes i dag på den såkalte "Altanen" og på Hansa. Hvem finner vi der? Jo, mennesker som pøser penger inn i idretten for å bruke den som arena for egen navlebeskuelse. Det herligste er at disse sitter og klapper til rytmene av den jævla radio1 musikken før kampen (og i pausen), og demonstrerer hver gang de snakker om hvor lite de faktisk kan om fotball.
I tilegg viser ingen av de faktisk holder med Brann, de bare responderer til det som skjer ute på banen.

Personlig ville jeg aldri i verden betale i dyre dommer for et overtrukket sete og en middag. Men fotballen sikter seg mer og mer inn mot firmaer med store bankkonti, og konsekvensen av dette er åpenbar. Jo mer av disse folkene som finnes på tribunene, jo dårligere vil atmosfæren bli. Men beklagevis betaler de i dyre dommer, og på grunn av dette kan billettprisene for "den gemene hop" være akseptabel. Derfor må de bli tolerert.

Hva sponsorene får servert av "underholdning" før kampen og i pausen er et kapittel for seg selv. Det er nemlig vår alles kjære Kristian Jæger som står for det. Før kampen mot Fredrikstad i fjor kom han b.l.a med dette utsagnet "Olofinjana gikk bare og daffet i 1. omgangen mot Hødd. Han må vise bedre innsats enn det han gjorde da, ellers blir han tatt av banen". Jeg trodde det var Mons Ivar Mjelde og Espen Steffensen som hadde ansvaret for slikt...Mens vi er inne på Kristian Jæger er det en glede å se at han ikke har rettet opp skrivefeilene fra i fjor. Som sagt mange ganger tidligere var fjorårets VIP-hefte full av feil. Dermed skrev undertegnede en mail til K.J der jeg poengterte hvor feilene var, og at det hadde vært ok om dette hadde vært rettet opp til årets sesong. Naturligvis har K.J ikke brydd seg om det. Som en konsekvens av det er årets VIP-hefte en kopi av fjorårets...Trist.

Firmaet som er matchsponor har en liten ekstra fordel. Det er de som får æren av å velge Branns beste spiller. Personlig ville ikke jeg stemt på noen av spillerne. Hvorfor? Jeg ville stemt på Mr. Steffensen. Kanskje han dermed ville komt frem i lyset, og da kunne jo han forklart hvorfor han påstår at Brann ikke har problemer på dødball.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home