Sunday, January 30, 2005

Lerkendal. Byens mest spennende kurs og konferanser-senter?

På hjemmesiden til Rosenborg er det et ikon der det står "Lerkendal. Byens mest spennende kurs og konferanse-senter". Men om du klikker deg inn på dette får du bare opp en haug med bilder. Pussig at RBK bare har valgt å reklamere for kurs og konferansetilbudet sitt med bilder. Jeg hadde satt pris på mer info om de forskjellige tilbudene, og ikke minst en prisliste. Kanskje burde RBK sett til http://www.ubc.no/ . Frister mer å leie et lokale der enn på Lerkendal. Der finner du god og presis informasjon. På rbk.no finner du en masse halvdårlige/halvgode bilder og null informasjon. Denne dårlige reklamen gjør at jeg ikke finner Lerkendal spennende i det hele tatt.

Er disse bildene igjen et forsøk fra RBK å fremstå som folkelige? I forbindelse med byggingen av nye Lerkendal sa Nils Skutle -Vi snakker absolutt ikke om et råflott stadion. Det ville ha brutt med vår folkelige grunnholdning

I forbindelse med dette er vel tonen noe slikt: -Vi vil absolutt ikke reklamere med at vi har et råflott kurs og konferansetilbud. Det ville brutt med vår folkelige grunnholdning.

Igjen ser vi et eksempel der RBK ikke greier å selge seg selv godt nok, og dermed utnytter de ikke inntektspotensialet sitt godt nok.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home