Thursday, January 20, 2005

Alternative inntektskilder

For tiden er det (u)heldigvis (...) fryktelig lite som skjer i Brann. Ingen skandaler og Kristian Jæger har heller ikke komt med nye idiotiske forslag om hvor han vil selge sesongkort. Derfor skriver Klag og Syt i dag om alternative inntektskilder fotballklubber kan ha.

Mange fotballklubber tjener penger på utleie av lokaler til konferanser og banketter etc. Olympique Lyon har sett etter andre inntektskilder, og det har de funnet. Som mange andre klubber har de sin egen tv-kanal, vin og øl. Men de har også sitt eget reisebyrå, cafè, frisørsalong, plateselskap, restaurant (2 faktisk) og taxifirma. Taxisjåførene har til og med fått beskjed om å prate fotball med kundene. I tilegg vil de lansere sin egen ost, og er i samtaler med en sigarprodusent for å lansere sine egne sigarer.

Forøvrig annonserte Brann at kampen mot Start går om 8 dager kl. 17:30. Pussig nok la de bare 3000 billetter. For all del, det blir ikke fullt, Vestlandshallen sin kapasitet er tross alt 4500. Om Brann bestemmer seg for å legge ut samme antall billetter mot Odense 17 februar blir det nok hyling og skriking igjen...Å ta en hundrings for en treningskamp med "Brann2" (4 stk på landslagssamling. Winters og Andresen er skadet) er også en alternativ inntektskilde.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home