Thursday, January 13, 2005

RL

Denne sesongens første skandale er allerede et faktum. Flyttingen av Malmö - Brann er intet mindre enn skandaløst. Et hån mot alle de som allerede har meldt seg på BBB sin båttur evt. bestilt billige flyreiser. En liten morsomhet er at Brann prøvde å være på suppporterne sin side her. Her får de fleste et feilt inntrykk av Brann. De gir faktisk totalt blaffen i supporterne. Den eneste grunnen til at de motsatte seg forslaget om flytting er pga deres planer om å ha med 50 sponsorpersoner på en fyllaweekend i Danmark/Sverige. RL gjør egentlig ikke noe nytt, men de bare følger i NFF sine fotspor. Resultatet av slikt vet vi. Det blir færre tilreisende supportere, og større kostnader for dem som reiser.

Når den "nye" terminlisten blir publisert i februar/mars får vi nok se at mange av Brann sine hjemmekamper er flyttet fra søndag til mandag. Det er nemlig det Brann ønsker. Hvorfor? Det passer nemlig bedre for Brann sine sponsorer å ha kampene på mandag kveld. På søndag er det viktigere å være på hytten, og vanskeligere å ta med seg kunder på kamp.

At RL faktisk ga seg, og flyttet kampen tilbake til det oppsatte tidspunktet, har absolutt ingenting å gjøre med at 200 hadde bestilt båttur. Det har med å gjøre at det ikke passet inn i Brann sin sponsortur.

2 Comments:

At 6:52 pm, Anonymous Anonymous said...

Hi people
I do not know what to give for Christmas of the to friends, advise something ....

 
At 3:04 pm, Anonymous Anonymous said...

Hello. Good day
Who listens to what music?
I Love songs Justin Timberlake and Paris Hilton

 

Post a Comment

<< Home