Wednesday, December 22, 2004

Skandale-Knut er tilbake

De siste 2-3 årene har det vært en unaturlig ro i Sportsklubben Brann. Ingen skandaler, ikke noe tegn på interne maktkamper, ingen spillersyting (et hederlig unntak er dog Runar Normann) osv...Har du savnet alt dette? Om ja, kan du nå glede deg til året 2005. Brann har nå nemlig gjort den "genistreken", og ansatt Knut Kristiansen igjen. Han er nå ansatt som konsulent på prosjektbasis. Knut er mest kjent som tidligere styreformann og klubbdirektør i Brann, 0g er blant de "skyldige" i det gigantunderskuddet Brann til slutt fikk. Men det stopper ikke der. Han sto for flere skandaler enn som så.

Husker noen hvem vi møtte i 1. runde i e-cupen i 1996? Det var et lag fra Irland som het Shelbourne. På det tidspunktet holdt Shelbourne i beste fall norsk 1. div standard, og var nivå med Fyllingen og Fana etc. Dette var da heller ikke ukjent på forhånd. Likevel satte Knut billettprisen til hele 200,- som kun hadde vært forsvarlig om de hadde møtt Barcelona eller noe lignende. Den første kampen gikk i Irland, og Brann understreket hvilken standard det var på Shelbourne med å vinne 3-1. Det vi da håpet på var at "Knuten" (som han blir kalt) ville innse feilen, og sette ned prisene. Som de fleste skjønner skjedde selvsagt ikke dette. Istedenfor gikk Knut ut i BA og BT å forsvarte det hele. Han kom med unnskyldninger som høye utgifter, og at landskampene til Norge er dyrere...blabla. Verken han eller noen andre i Brann forstod at 200,- for en billett var å skremme folk vekk fra å gå på returkampen.

I programbladet på kampdagen tippet daglig leder i Brann, Jan Erik Larsen, på rundt 10.000 tilskuere. I BA hadde Knut tippet på minst 7000. Vi andre skjønte at det bare ville komme noen tusen. Til slutt stoppet tallet på 2100...

Men skandalene i e-cupen var ikke over. Som kjent stoppet e-cup eventyret i Liverpool. Brann røk ut med sifrene 1-4 sammenlagt. Til disse to kampene greide Knut Kristiansen det utrolige kunststykket å glemme å melde på Jan Ove Pedersen og Birkir Kristinsson. Dermed fikk de enkelt og greit ikke spille de to legendariske e-cup kampene mot Liverpool. Knut visste om denne tabben allerede 3 uker før vi andre fikk vite det gjennom media. Han skjønte ikke omfanget av dette, og var sikker på å rydde opp i ro og fred, uten at noen fikk nyss i tabben. Det er verdt her å ta med at han heller ikke informerte noen innenfor stadion sine betongmurer om tabben han hadde gjort! Knut hadde tydeligvis aldri hørt om at han hadde informasjonsplikt til styre, og opptrådte allerede her illjojalt.

På generalforsamlingen skjønte nok Knut at han lå tynt an, og kom kritikerne i forkjøpet med å be om å bli fratatt ethvert ansvar for det sportslige. I rapporten han skrev kom det fram at han mente at stort arbeidspress var grunnen til at han glemte å melde på Jan Ove og Birkir. Hva slags unnskyldning er dette? Hvis arbeidspresset er for stort må man be om avlasting før det går så langt som det til slutt gikk!

I BA slo Knut til igjen. Først foreslo han selv at han må fritas for alle sportslige oppgaver, og så sa han til BA at han ikke ville jobbe i Brann lenger når han kun fikk jobbe som markedsansvarlig, fordi dette ikke var utfordrende nokm når han ikke fikk jobbe med selve fotballen. Ordet dobbelt-moral dukker plutselig opp her...
I rettferdighetens navn var nok dette en aldri så liten løgn for å redde ansikt, noe jeg til en viss grad kan forstå.

Nå skal altså denne mannen, igjen, jobbe for Brann. På klubbens nettsider står det at han skal jobbe med internasjonalisering, utvikling av Stadion, treningskamper og -leirer og benytte kontaktnettet hans i inn- og utland. Skremmende, meget skremmende!

Jeg håper at Knut, som de fleste, lærer av sine feil. Men jeg er sannelig ikke sikker, og er allerede bekymret for utfallet med å ansette han.

1 Comments:

At 10:24 am, Anonymous spanking ff stories said...

John quietly left the house as Bill helped Alice to unsteady legs and sentthe kids away. Weird tosee that kind of thing in a combat uniform.
free mom son incest stories
kristen adult sex stories
hot office sex stories
men mutual masturbation stories
sexy naughty stories
John quietly left the house as Bill helped Alice to unsteady legs and sentthe kids away. Weird tosee that kind of thing in a combat uniform.

 

Post a Comment

<< Home