Wednesday, December 08, 2004

Hva skjer? What's going on? Was ist los?

Ikke mye å skrive hjem om når det gjelder aktiviteter omkring Sportsklubben for tiden. BA melder at den alltids utagerende og snakkesalige Bengt Sæternes skal auksjonere bort skoene sine. Pengene skal gå til barneklinikken på Haukeland Sykehus. Samme avis melder at at Robbie Winters er eldst på Brannlaget. Det var jo virkelig interessant...I BT sier Kvisvik at alle med forhåpninger om gull i 2005 kan bare slappe av. -Gullprat er tullprat. Ellers sliter BT med å finne Brannrelaterte nyheter, og melder (nok en gang) at Hassan evt. ikke kommer til Brann før til sommeren.

Ellers var det riktig så trivelig å se på Champions League i går. Uttrykk som 'defensiv kontroll' og 'bunnsolid bakover' nevnes til stadighet. De to uttrykkene hadde før denne sesongen en frekk vane til å bli koblet med RBK. Men nei, hva er det som skjer? Rosenborg lekker som en sil, og alle hjerter gleder seg. Er denne herlige tiden bare forbigående? Slik at når sesongen først kommer igang er det Brann og ikke RBK som er tilbake til tabber, blundere og brølere i forsvaret, kombinert med skandaløse klovneopptredener fremover på banen (ikke sant Ørn?)? Eller er det Truls som har rablet gal, ler seg i søvn hver kveld og har erotiske drømmer om seriegull, cupfinale, champions league og ManU på Brann Stadion? Jammen ikke godt å si. Men en ting synes klart. RBK vakler, og fienden takler! (*slår av Ove Thue*)

Klag og syt redaksjonen gir faen i Kvisvik og sier; Du è meg en god pikk! (Hei Harry Herstad!) Vi blir seriemestre! Vanligvis pleier seriemesterskapet å være sikret allerede i mars/april, men i år er vi seriemestre allerede i desember. Den er jo bare enormt grei.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home