Sunday, December 05, 2004

-Vi har ikke problemer på dødball

Tvilsomme dommeravgjørelser og slett spill er klag og syt sin oppsumering av kampen. Ellers var det interessant å høre at Benny Lennartson kommenterte noe vi alle vet, nemlig at Brann er dårlig på dødball. Beklagevis ser alle dette problemet, med unntak av trenerteamet Mjelde/steffensen. For å sitere sistnevnte : -Vi har ikke problemer på dødball.
Men på en annen side kan det ha vært nyttig med en slik nedtur. Dermed går Brann forhåpentligvis ikke i samme fellen som Bodø/Glimt og Stabæk, som mente spillerstallen var mer enn god nok enn fjorårssesongen. Brann må ha forsterkninger. Per ove Ludvigsen bør kanskje ta seg en prat med gutten med samme etternavn.

I dagens aviser spekuleres det i om Gunn Tveit mister kapteinsbindet sitt. Det tror jeg han gjør. Ikke fordi at han har gjort en dårlig jobb som kaptein. Nå nei. Den har vært glimrende! Men en kaptein må spille fast. Mitt tips er at Gunn ikke får bindet p.g.a sine sportslige prestasjoner. Bindet går nok til nåværende visekaptein Hanstveit, mens Ørn nr 2 får spille høyreback. Dermed blir Gunn "degradert" til benken. Det vil bety at Brann har en ok dekning bakover på banen. Da vil nemlig noenlunde gode spillere som Gunn, Ophaug og Kalvenes (om han blir frisk) sitte på benken. I tilegg har Brann Fredrick Klock og Knut Walde i bakhånd.

Ellers håper jeg at Brann innser at Scharner og Haugen er for like på midtbanen, og uten kreativitet. Det ville derfor være et smart trekk av Brann å hente Fakiri eller Andresen til Brann. I tilegg ville det heller ikke vært så dumt å trene litt på dødball. Men det snør i helvete, før Mjelde/Steffensen skjønner at Brann er ræva på dødball.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home