Thursday, November 25, 2004

Brann og svenske transvestitter

Lite å melde her på "klag og syt" i dag. Men jeg registerer at Brann har publisert prisene for sesongkort 2005. Jeg ser at prisene har steget med med en drøy hundrings. For min plass må jeg dermed ut med 1980,- Ellers er det verdt å merke seg at Brann har gjort noen forandringer på priskartet. For de spesielt interesserte kan du sammenligne dette :
http://www.brann.no/index.php?mapping=3 som er fra 2004
...med dette som er for 2005 :
http://www.brann.no/index.php?valg=nyhet&nyhet=3756

Transvestitt
I mangel på noe å skrive om sakser vi litt fra vpn.no, som har bladd i et gammelt nummer av det svenske fotballmagasinet Offside: " I et intervju forteller Helsingborgs kaptein Jesper Jansson om at han ble utvist for å ha skjelt ut Tobias Grahn som da spilte for Malmø FF. Hva han sa? ”Jævla transvestitt”. (PS! Kunne kanskje passet til Thorstein Helstad for tiden også)

Det verdt å merke seg at Tobias Grahn har gått tilbake til Malmø FF, og at det dermed er en mulighet for å bivåne transvestitten om en uke. Så vi får vi se om det blir i Vestlandshallen eller på Brann Stadion. Ang. RL kampen neste torsdag dumpet Brann sitt brev om forkjøpsrett ned i postkassen i dag. Det interessante de hadde å si var at prisen var nedsatt til 175,- (mot vanlige 200,- som mot Halmstad) siden det er usikkert hvor kampen skal spilles.

Til slutt tar vi med et flott sitat :
-Life itself is but a game of football. Walter Scott, skotsk forfatter med peiling.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home