Thursday, April 14, 2005

Politisk korrekt

I dag har media fråtset i skandalen som skjedde på San Siro. Skuffende (men ikke overaskende) har media vært politisk korrekt, og kalt Interfansen både det ene og det andre.

Media er feig
Merkelig at media ikke går "behind the scenes", og ser på hvorfor det skjedde. Slik som det blir framstilt skulle man tro at blusset kom inn på banen helt plutselig. Per Ravn Omdal messet i kveld om at "Vi må analysere årsaken(e) til det som skjedde". Det er faktisk ingenting å analysere. Det er veldig lett å skjønne hvorfor det skjedde. Media skjønner det kanskje, men i fare for å gi leserne sannheten velger de det som er politisk korrekt. Altså en forvridning av sannheten.

Nei til videodømming
I og med at ingen kritiske spm blir rettet mot dommerne denne gangen heller vil dommerstanden aldri bli bedre. Dommerne vil heller ikke høre snakk om videodømming. Gud forby at noen skal vise at de tok feil! Det er et kjent faktum at vi blir bedre av å erkjenne og lære av feilene våres. Dommerne vil verken erkjenne eller lære noe! Kanskje på tide å sette søkelyset på denne gruppen istedenfor Interfansen?!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home