Friday, April 08, 2005

Bergen kommune

I dagens to lokalaviser får NFF masse ufortjent pepper. At Brann måtte ha et politisk vedtak innen 1. april har jo vært kjent i mer enn 1. år, og dermed er det Bergen Kommune som må få fingeren ut av fålet. Det kan som kjent ta sin tid, siden byrådsleder Monica Meland ikke er "keen" på å bygge ut Brann Stadion. Hun vil ha byarena, og det får vi nok...om en 20-30 år.

Bergen kommune er handlingslammet
Men å legge all skyld på NFF selger selvfølgelig flere aviser. Nå får i alle fall kommunen se konsekvensene av å være totalt handlingslammet. Brann får bare slippe drøye 15.000, og om Bergen kommune fortsetter i samme spor blir det hjemmekamper på Viking Stadion i 2006. Det er skuffende at BA og BT ikke ser kritisk på Bergen kommune, men prøver å hisse opp stemningen med å gå løs på NFF.

Bra med press
Personlig syns jeg det er bra at NFF legger press på Brann og resten av klubbene. Om de ikke hadde gjort, så hadde ingenting skjedd med Brann Stadion de neste 10-15 årene. NFF har vært svært tydelige på at det ikke gis dispensasjoner med mindre man har forpliktende vedtak og planer om utbygging. Det har Brann pr i dag ikke! Om kommunen hadde fått fingeren ut før 1. april hadde ikke dette blitt noen sak.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home