Tuesday, April 05, 2005

Gull??

Det var på tide at Mjelde kom ut av skapet sitt, og sa at målsetningen for 2005 er gull. Å høre pisspreik om at vi er fornøyd med 4. plass fikk til og med en pessimistisk Gerre Gås til å heve øyenbrynene.

Vi har hørt det før...
"I år skal vi ta opp kampen med Rosenborg". Vi har hørt det så mange ganger før. Både fra Teitur, Hallvar, Kjell, Harald og TT igjen. Men i år ville det være rart om de ikke siktet såpass høyt. Faktisk er det naturlig. Å sikte lavere etter å å ha sikret seg b.l.a landslagskapteinen ville være rart...
Det er faktisk befriende å høre Mjelde si at målet er å vippe selvgode trøndere av tronen. Å få se assisten.....unnskyld....hovedtrener Per Joar Hansen mislykkes hadde vært skøy.

I have a dream...
I siste serierunde møter Brann Ståle Solbakken og co på Briskeby. Om Brann på dette tidspunktet kjemper om gullet kan det bli en enorm kamp om billettene. Som kjent har Briskeby bare en kapasitet på 8000. Min drøm er dog at gullet blir avgjort 3 runder før slutt. Da er det RBK-Brann, og det hadde så herlig å "snyte" RBK for gullet på Lerkendal!

Heysel og Hillsborough
Ellers er media full av stoff om kveldens forstående kamp mellom Liverpool og Juventus. Dette er selvsagt p.g.a den tragiske ulykken på Heysel i 1985. I den anledning er det viktig å huske også en annen dato som snart kommer opp. Om 10 dager, nærmere bestemt 15 april,er det 16 år siden Hillsborough.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home