Sunday, March 20, 2005

Skandale!

Tidligere denne uken annonserte Brann at "selveste" Birmingham kommer til Bergen for å spille en ubetydelig treningskamp. Dette høres jo faen meg ut som 30 år gammelt materiale. Hvordan skal vi noen gang bli kvitt luen-i-hånden-holdningen til engelsk fotball når media og Brann fyrer opp med sånne nesegruse dyrkingsforsøk?

"Knut'en" slår til igjen
Naturligvis er det sjefsklovn Knut Kristiansen som står bak dette. Jeg trodde at hans rolle var som konsulent var å støtte og hjelpe Brann. Det gjør han ikke med dette påfunnet. Istedenfor satser han tungt på å få unge gutter og jenter til å holde med engelske lag

Reprise fra 1998
Noen som husker kampen mot Man.Utd i 1998? Det får vi nå en reprise på. Spillere, ledere og andre idioter står klar med kameraene for å la seg avbilde med folk som Steve Bruce og Emile Heskey. I tillegg må Brann betale både reise og opphold!

Billettpriser
I Ba uttalte Knut Kristiansen at han håpet at Brann ville tjene penger på dette her. Derfor blir nok billettene minst like dyre som til en vanlig seriekamp. Dyre billettpriser er noe "Knut'en" har erfaring med. Som vi alle husker satte han billettprisen mot det ELENDIGE Irske laget Shelbourne til 200,- i 1996. som en konsekvens av dette kom det bare 2.100. Forhåpentligvis greier folk å holde seg borte fra denne idiotkampen, slik at det maks kommer 1000 stk.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home