Wednesday, March 16, 2005

Ikke flere billetter til supporterne

I går presenterte NFF og NSA en ordning av billettkvotene til cupfinalen.
Nyheten om den nye fordelingen av cupfinalebilletter til garantert føre til bråk og ståk blant småklubbene og kretsene.

"Tåredryppende" historier fra småklubbene
Småklubbene mener at NFF tenker altfor mye på de store i norsk fotball, og vil nok få mer vann på møllen med denne fordelingen. Jeg forventer at avisenes svar på Se&Hør (VG) kommer opp med en tåredryppende artikkel om oppmannen fra f.eks Mo IL som jobber ræven av seg for klubben, og som ikke en gang kan få en finalebillett som takk for innsatsen.

Brann og RBK på sponsorens side
Forslag om flere billetter til finalelagene har vært oppe på diverse fotballting. Men forslaget har aldri blitt vedtatt. Hvorfor? Jo, fordi storklubber som Brann og Rosenborg torpederte dette forslaget!!! De har begrunnet dette med at det er viktigere å tenke på NFF sin økonomi enn at supportere skal få billett.

Ekstrakvoten vil havne hos sponsorene
Som kjent vil finalelagene få 1000 ekstra billetter å rutte med, men jeg er rimelig sikker på at denne kvoten også havner hos sponsorene. I fjor viste Brann med all tydelighet hvem som betyr noe for klubben. Det var nemlig sponsorene, og ikke supporterne. Faktisk var de ærlige nok til å innrømme det også. I år vil fordelingen bli enda verre. I fjor fikk alle med sesongkort tilbud om å kjøpe en finalebillett. Om Brann kommer til finalen i år er situasjonen en helt annen. I år vil bare 2300 sesongkortinnehavere få tilbud om en evt. cupfinalebillett. Dermed vil mer enn 6000 sesongkortinnehavere stå uten billett, og det vil det bli bråk av. I tillegg vil nok BBB avspist med en altfor liten kvote akkurat som i fjor. Da fikk BBB 200 billetter, og dermed satte Brann ny rekord! Aldri har supporterne til et finalelag blitt avpist med så få billetter.

Med denne avtalen greide NSA å få til noe storklubbene har vært i mot, og mitt tips er at verken sesongkortinnehavere eller BBB vil få nyte godt av denne avtalen

0 Comments:

Post a Comment

<< Home