Wednesday, April 06, 2005

Håkon Opdal

Det er mindre enn 1 uke til serien starter, og undertegnede er redd for at plass X kan ryke takket være keeperen som er fra samme sted som Hallgeir Opedal (forfatter og journalist i Dagbldet).

Tid
Den sportslige ledelsen messer om at vi må gi han tid. Nå har Opdal fått nok tid, og er fremdeles ustabil! Det er på tide å komme med en innrømmelse om at det var feil å selge Ivar Rønningen. Dette kommer naturligvis aldri til å skje, men forhåpentligvis kommer innrømmelsen internt.
Det er merkelig at Brann alltid kjøper spillere som trenger flere år på å bli gode. Pisspreiket om tid har vi hørt både om Mcallister og Sanne. Om Brann skal være et topplag må de for f.... se å kjøpe spillere som kan gå rett inn i stallen, og forsterke laget. Istedenfor kjøper de spillere som helst trenger 3-4 sesonger før de beviser noe. Da har også tiden løpt fra Brann! Med en slik politikk kan vi bare se langt etter gull og grønne skoger.

Må være best over tid
Om Brann velger å forsterke spillerstallen i sommer forlanger jeg en skikkelig forsterkning. Spilleren (evt. spillerne) Brann kjøper skal ikke være best i hver kamp, men over tid forlanger jeg at spilleren(e) er nr 1, 2 og 3! Men stemmer ryktene om Riise jr ser vi at Brann ikke tenker slik. Vel, om det er slik tankegangen er på stadion kan de bare forkaste gullplanene her og nå! Da bør de heller konsentrere seg om å komme mellom 3 og 6. plass!!

Tabbekvoten er opprbrukt
Men tilbake til vår venn i buret, så håper jeg naturligvis at han får en kanonsesong. Men han må snart begynne å bevise! Tabbekvoten hans er oppbrukt. Om han ikke stabiliserer seg som en god keeper i år, men hermer etter målvaktene på Merseyside, kan han bare forlate klubben. Brann har ikke bruk for en målvakt som "gir" bort 6-10 poeng pr. sesong!

2 Comments:

At 2:38 am, Anonymous Anonymous said...

takk og lov...du tok feil!

 
At 1:03 am, Anonymous Anonymous said...

Håper du er fornøyd nå. Brann har fortsatt minst baklengs i eliteserien, og denne - nå meget stabile - keeperen, skal ha mye av crediten for det.

 

Post a Comment

<< Home