Tuesday, December 28, 2004

Øktet (hei, Kristian Jæger) salg av sesongkort

Noen som har lest sporten i dagens utgave av BA? Der forsøpler Kristian Jæger avisen med Brann sin sedvanlige skremselspropaganda. Denne gangen er det sesongkort det er snakk om. Foran 2005-sesongen ser det ut til at Brann vil sette rekord i antall solgte sesongkort. Stutdumme Kristian Jæger påstår at de vil selge 7000 sesongkort, og sier at de hadde 5000 sesongkortinnehavere i år. Ikke overaskende kan en ape i dyp pillerus både regne og skrive bedre enn Jæger. I år hadde Brann UNDER 4500 sesongkortinnehavere, og det er laaangt unna 5000.

Det verste er dog denne skremselspropagandaen Brann alltid har holdt på med, for å få folk til å holde seg langt unna kampene. I år har dette problemet blitt personifisert i form av Hans Lokøy, som har spydd ut usanne forhåndstips ang. forventet tilskuerantall. Når Hans Lokøy skriver at det sannsynligvis kommer 15.000-16.000 kommer det knappe 12.000. Når hans Lokøy forventer 10.000 kommer det ca 6000. Nå har, som sagt, også Kristian til hensikt å skremme flest mulig vekk.

I BA sier han at de som ikke vil skaffe seg et sesongkort har et problem. Yes da... Jæger er rekordtidlig ute og advarer folk mot å komme på storkamper, slik som 16. mai. Skal bare se at han egenhendig greier å holde snittet under 10.000. Flott, Kristian, flott!

Om Kristian Jæger hadde skrevet artikkelen i BA, hadde den sett slik ut :
Vi forventer et øktet salg av partoutkort og jeg nekter å bruke komma og punktum det må da alle skjønne heldigvis har brann sitt vip-hefte som jeg har skrevet bare 11 skrivefeil... i vip-hefte har jeg tross alt bare skrevet øktet to ganger juhu 3 x 3 hurra for meg store og kule kristian jæger nevnte jeg at vip-hefte er skrevet i den meget tøffe skriften comic sans?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home