Thursday, February 17, 2005

Lord of the clowns!

Hvem snakker jeg om? Jo, trenerteamet Mjelde/Steffensen. Dagens artikkel i BT var intet annet enn en komplett skandale!! Det er totalt uakseptabelt at de to idiotene først nå har funnet ut at Brann faktisk er ræva på dødball!

TT x 2
Dette problemetet har eksistert i Brann siden TT x 2 sine dager. Allerede i 2000 spurte jeg TT x 2 om Brann sine problemer på dødball. De skjønte ikke spørsmålet, og mente de ikke var dårligere på dødball enn andre lag.

Mjelde og Steffensen
De to nye klovnene fortsatte som TT x 2. Absolutt ingen terping på dødball, verken for eller i mot. Resultatet har vi sett. Hver gang motstanderen har corner eller frispark er det livsfarlig. Hver gang Brann har corner eller frispark er de like farlig som et spedbarn. Det morsomme er at Mjelde trekker frem LSK som et lag som er gode på dødball. I følge vår kjære hjelpertrener er de nemlig ingen trussel. Dette var hva Steffensen sa etter 1-5 tapet mot LSK i fjor, hvor 3-4 av målene kom etter dødball : "Vi har ikke problemer på dødball". Undertegnede spurte han om denne uttalelsen og dødballer i september. Selvsagt så ikke idioten problemstillingen da heller.

Fikk svakhetene skriftlig av Hauge
I tilegg fikk Mjelde og Steffensen en d-oppgave fra Robert Hauge, som påpekte hvor svake Brann var på dødball. Om noen ikke vet hvem det er, så er det han som leder Brann sitt fotballgymnas. Dette ga naturligvis de to idiotene også blaffen i.

Grus på grus
Det er grunn til å spørre seg hvordan i h..... de analyserer kampeme. At de har unngått å se dødballproblemet er helt utrolig! I mine øyne viser dette at Mjelde/Steffensen har meget liten innsikt og en total mangel på kompetanse. De har nemlig nå satt seg på den høye hesten. Dvs. "jeg har d-kurs, det har ikke du. Derfor er jeg ferdig utlært, og vet alt". Jeg skal ikke gå så langt å si at Mjelde/Steffensen bør få sparken, men det frister. Det er grunn til å sette store spørsmålstegn med disse to når de først fant ut dette nå. Vi andre fant det ut for 4-5 år siden!
Mjelde messer til det kjedsommelige om at Brann skal bygge stein på stein. Vel, siden han og Steffensen er så treig, så vil jeg skifte det ut med å bygge grus på grus. Brann kommer aldri til å vinne serien når trenerteamet viser så stor mangel på innsikt og kompetanse. Etter denne sesongen er en vurdering av Mjelde/Steffensen absolutt nødvending!! Å ha trenere som først oppfatter ting som den vanlige mannen i gaten har visst i mange år er nifst, og ikke minst trist!

VEKK MED PAKKET!!!!!!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home