Thursday, October 28, 2004

Fru Gunn Tveit i nettmøte | Noe for RBK?

Brann-kaptein (Cato) Gunn Tveit var i dag på nettmøte hos BA, og dette var det han svarte på undertegnede sitt "geniale" spørsmål (et spørsmål som også ble stilt til han og nissen av en assistentrener, Espen Steffensen, i forbindelse med et møte på Brann Stadion tidligere i år)

Dødball
Helt siden før Teitur sin andre periode har Brann vært blant de svakeste på dødball både for og i mot. Hvorfor har da "alle" innsett dette, med unntak av dere? Det var skremmende å høre etter LSK kampen uttalelser som -Vi har ikke problemer på dødball (Espen Steffensen) og -Dødball trener vi aldri på (Dylan Mcallister). Som vi har sett ser det faktisk ut som dere har trent litt mer på dette etter kampen mot "Fugla". Er dette noe dere vil forbedre dere på til neste sesong, og da kanskje først og fremst hjørnespark? (begge veier!)
Skrevet av: Geir

Svar:
Det er sikkert noe vi kan bli bedre på ja, men det tar tid. Vi får bruke vinteren
- CatoGuntveit

Noe for RBK?

I det samme nettintervjuvet skrev C.G dette :

Hei cato
Synd at du må stå over på cupfinalen, er mons ivar er sint på dere når dere ikke gjør jobben. hilsen tommy jensen nese
Skrevet av: tommy jensen nese

Svar:
Han holdt på å slå hull i veggen en gang, tror det var i pausen mot Bryne i kvartfinalen. Aldri sett han så sint, det hjalp heldigvis.....
- CatoGuntveit

Rosenborg sparket blant annet Ola B med den begrunnelsen at han ikke var autoritær nok. I og med at Mjelde tydeligvis har latt sin elsk på å gjøre hærverk på Brann Stadion, burde han være en perfekt mann for "troillungan". Her får de (tydeligvis) en mann som kan drive voksenopplæring (dvs uttrykke misnøye ved å slå hull i veggen), siden ingen av spillerne er i stand til å tenke selv. Noe som kanskje gjør at Hoftun & co ikke vil ha Mjelde er at han, i likhet med Ola, er utdannet lærer. Det er tydelig at pedagoger som kan og vet mye ikke er nok. Du må være hissig som et lemen, noe som ikke er ulikt undertegnede på Brannkamper. I år er det tydelig at spillerne i bartebyen går på trening for å bli trent, og ikke for å trene.

Samtidig er det ikke bare Mjelde som RBK kan bruke. Branns sjefsklovn i trenerteamet, Espen Steffensen, må være en ypperlig kandidat. Espen er blitt beskyldt for å være for autoritær, og dermed må han være perfekt. Noe som kanskje taler i mot Espen er at det var han som var ansvarlig for den sinnsyke formasjonen 4-2-3-1. Brann hadde nok rykket ned om de ikke hadde gjort forandringer midtveis i sesongen. Samtidig har han greid å rykke ned med Brann2, og greide nesten å gjøre det for andre gang i år. Men på plussiden vil han ikke forlange 9-10 millioner som Moværingen Trond Sollied. I og med at Brann (dessverre) fornyet kontrakten med Espen for noen uker siden, må RBK kjøpe han ut. Så her er et råd til deg, Nils Skutle; LØØØØØØØØØØØØØØØØP OG KJØØØØØØØØØØØP !!!


0 Comments:

Post a Comment

<< Home