Friday, May 20, 2005

Cup

Cupen i Norge har en meget spesiell stilling. Her oppe i det kalde nord er cupen like spesiell som FA-cupen er på de britiske øyer. Alle er enige om at det sjarmerende med cupen er at lag fra lavere divisjoner kan slå til, og få "store" lag som f.eks VIF, Brann og RBK ut av cupen.

Når Brann vinner er cupen sjarmerende
Alle er enige om dette er det sjarmerende med cupen. Men cupen er faen ikke sjarmerende når Brann ryker ut mot en antatt dårligere motstander. Da er cupen noe dritt, og "alle" mener at Brann burde komme inn i 3. runde, og slippe de to første rundene. Men cupen er et kjempetiltak når Brann går videre, og VIF f.eks ryker mot Bærum som i fjor.

The double
Var det noen som så TV2-sporten etter kampen mot Radøy? Det gikk nemlig sjokkbølger gjennom hele fotball-Norge når Erlend Hanstveit annonserte at målet deres er å vinne cupen. Med andre ord vil det si at målet til Brann er å ta "the double"!!!! Ingen skal i alle fall beksylde Sportsklubben for å sikte for lavt. Dermed kan vi trygt fastslå at "stein på stein" teorien nå tilhører fortiden. Men om Brann, mot formodning, ikke skulle greie å nå målet sitt før vi nok høre mer av Monsemjelden sitt gnål om alt og ingenting

0 Comments:

Post a Comment

<< Home