Sunday, June 12, 2005

Duskedamer

En litt gammel sak dette her, men som alle vet (?), så var jeg tilstede på kampen VIF-Start. Som pauseunderholdning hadde VIF komt opp med det geniale påfunnet å bruke duskedamer. Det ligger ca på linje med "guttene" som Brann/Toro presenterte i fjorårets hjemmekamp mot Sogndal. Heldigvis er det noen i Klanen som gar gangsyn, og duskedamene forsvant like fort som de kom. At markedssjefer og andre tullinger aldri lærer er for meg en stor gåte.

Pauseunderholdning trekker ikke folk til kampene
Harry Herstad var litt på samme måten. Han ville skape en helhetsopplevelse med å gå på kamp på Brann Stadion. På høsten 2003 fikk NFF inn en rapport om hva som trakk folk til kampene. Hvor kom så punktet pauseunderholdning? Jo, på 37. plass. Likevel fortsetter VIF og flere andre klubber i samme fotspor som før. Helt utrolig.

Cupfinalen 2004
Husker noen Cupfinalen mot Lyn i fjor? Da greide nemlig også NFF å få presset inn de helvetes duskedamene. Ryktene sier at de har planer å gjøre det samme på landskampene. På sistnevnte punkt gjør det dog ikke så mye. 90% av de som går på landskamper er folk som ellers aldri er å se på en fotballkamp.

Ikke mess med pausen!
For min egen del trenger jeg absolutt ingen underholdning i pausen. Men det hadde holdt om folk kunne få kjøpe seg hot dogen i ro og fred uten noe sprell a la guttene eller noe annet totalt håpløst. Men noen (f.eks fjortissene på Store stå) syns nok det fremdeles er stor underholdning i å se noen "heldige" publikummere ha en straffekonk i pausen for ørtende gang.

1 Comments:

At 3:04 pm, Anonymous Anonymous said...

Altså. Pauseunderholdning er greit nok så lenge det ikke er helt på jordet (les: Toro). Når jeg sto på store stå hadde jeg ikke annet å gjøre enn å stirre ned i bakken, noe som var relativt MØKK kjedelig. En straffekonk er ikke å fornekte hvis det er snakk om kjente personer, men også tilfeldig utvalgte supportere kan også prøve en slik fotball-labyrint (få en fotball gjennom masse hinder uten hjelp av armene).

Ellers er det lite som er gøy. Må også si at fotball-labyrinter og straffekonk blir kjedelig i lengden.

 

Post a Comment

<< Home