Friday, October 26, 2007

Partoutkort 2008

Brann.no har endelig fått ut informasjon vedr. sesongkort for 2008, og Brann skuffer som vanlig ikke. Hvem hadde forventet noe fra den kanten uten skandaler?

Ingen cupfinalebilletter
Det mest overaskende er at INGEN "normale" sesongkortinnehavere er garantert cupfinalebillett om Brann evt. skulle greie å spille seg frem til en finale på nasjonalarenaen. Før var det slik at de 1500 første som betalte sesongkortet var garantert finalebillett. I år ble den kvoten satt ned til de 1000. Nå er altså kvoten satt ned til 0 billetter.

Hvem får billettene?
Hvem som får billettene er selvsagt åpenlyst. Alle med sesongkort på Brannallmenningen er garantert cupfinalebillett, og den resterende kvoten går alle andre steder enn til "normale" sesongkortinnehavere.

Tall
På brann.no kan vi lese at SPV-tribunen har 3676 sitteplasser + 737 VIP-plasser. I praksis betyr det at drøye 4000 billetter allerede er lovet bort til sponsorer, småfirmaer og noen få "vanlige" som har tatt seg råd til med et sesongkort på SPV-tribunen.

Forutsigbarhet
Om ikke annet skaper dette forutsigbarhet for ca 8000 av sesongkortinnehaverne som må belage seg å følge kampen fra sofaen i Bergen. At Brann nok en gang viser hvem de prioriterer er forsåvidt helt greit. (om dette er rette veien å gå er en annen diskusjon) Da er det bare å forberede seg på å skaffe evt. adgangstegn til cupfinalen via alle andre kanaler enn Brann

Sunday, October 21, 2007

Legendestatus

Med gårsdagens bom har Huseklepp sikret seg evig legendestatus - men i kategorien for syndebukker. Dog er det selvsagt kollektivet Brann (copyright: MIM) som er syndebukker, men Huseklepp vil for evig og alltid bli husket for den personen som spolerte tidenes gullfest.

Hva forbinder vi med den svenske skiløperen Brink?
Hva huskes Zidane best for?
Hva vil Huseklepp bli husket for?

Å ha sympati i dag for en kar som Huseklepp er veldig vanskelig. Som Charlie Miller har også han et selvbilde som er altfor høyt. Både for han og pappa Huseklepp er det tydeligvis vanskelig å skjønne hvorfor PVM og Solli har førsteretten på kantene. Det er synd, og forhåpentligvis fikk selvbildet seg en knekk i går slik at vi slipper å høre mer syting fra den kanten...i alle fall ut uken.

Flott!!!

Ahh!! Dette er deilig!!! Tap i Ålesund!!! Brann er "back to normal". Det er trygt og godt å vite at gode gamle Brann er tilbake slik vi kjenner de.

Huseklepp

Klagogsyt har som kjent ikke vært begeistret for Huseklepp, og ønsket vekk i lengre tid. Etter kveldens kamp står ikke han høyere i kurs...

-Jeg beklager, sier Huseklepp. Vingen fra Fyllingsdalen kan bare drite i å stå der med dådyrøynene sine å prøve å få sympati. Du har totalt utspilt din rolle, Huseklepp! Først sutre over lite spilletid (bullshit) og ønske deg bort fra Brann. For deretter å prestere å bomme på åpent mål, og dermed avlyse den største festen i manns minne i Bergen.

Vennligst forlat republikken nå!!! Dra til klubben som liker folk med mensen som Svindal Larsen, Furuseth-Olsen, Nannskog og Islendingen. Dermed vil nok du passe inn i det miljøet!

Saturday, October 20, 2007

I dag har vi bare en avtale - Lykke til!

copyright : VG før Norge-Italia i VM 1998