Saturday, June 16, 2007

Skammens lag

Håkon Opdal - Bjørn Dahl, Kristjan Örn Sigurdsson, Armann Björnsson, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Ardian Gashi, Martin Andresen, Petter Vaagan Moen - Bengt Sæternes, Thorstein Helstad.

Johan Thorbjørnsen, Olafur Örn Bjarnason, Tijan Jaiteh, Ramiro Corrales, Erik Huseklepp, Eirik Bakke og Robbie Winters.

Monday, June 11, 2007

Lavmål

Henrik Færevåg har sin helt egen "anmeldelse" av dagens kamp. Utrolig nok bruker han tyskernes oppførsel under 2. verdenskrig som metafor for å beskrive dagens kamp.
Helt til slutt slår han på stortrommen. Han sammenligner midtstopper Frode Kippe sin popularitet etter slåsskampen med populariteten til nazisten Henry Rinnan i 1943.

Skjedd før
For oss med elefanthukommelse husker vi fremdeles oppstyret og rabalderet det ble i 1999 (?) etter at en skribent på Brann Supporter Team sine nettsider (bst.no) kalte Rosenborg for "Rinnanbanden" i en artikkel.

Så spørs det om journalister har baller nok til "å ta" sine egne kolleger, eller om de later som de ikke har sett dette lavmålet. Jeg går dessverre for det siste. Men det vil jo bare nok en gang bevise at journalister "beskytter" hverandre...

Om du vil lese Henrik Færevåg sin håpløse artikkel finner du den her : http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article1104102.ece

Brann-LSK

Visse seire er bedre enn andre. I dag var det en "jævlig-deilig-å-kjøre-over-pakket" seier!!!!!

Sunday, June 03, 2007

Fotballexpo

Fotballexpo er Norges største fotballmesse. Denne helgen ble Fotballexpo arrangert i Valhall. Fotballklubber og kommersielle aktører bruker denne muligheten til å promotere seg selv ovenfor målgruppen, som i dette tilfelle, er barn og ungdom.
Dagen etter Norge sin kjedelig kamp mot Malta tok klagogyt t-banen til Helsfyr for å se hva dette var for noe...Forhåpningene var ikke store med tanke på at fjorårets messe, som da ble holdt i på Arena i Lillestrøm, ble totalslaktet.

Brann skuffet
Ikke overaskende var Brann sin stand blant de dårligste. Den var rett og slett rotete og stygg. Brann hadde knapt nok tatt noe supporterutstyr for å pynte den opp og gjøre den attraktiv for de besøkende. Det lille av supporterutstyr de hadde tatt med over fjellet må ha vært noe fra restlageret de ikke har blitt kvitt. Capsene og skjerfene var nemlig like fæle som selve standen. Overaskende nok hadde de INGEN drakter med seg. Om de evt. var med, så lå de fremdeles i eskene. Beklagevis neglisjerte Brann totalt denne muligheten til å evt. skape "goodwill" på Østlandet, og dermed kapre noen av de små håpefulle før får sympatier for Lyn eller VIF. Forhåpentligvis lærer de og stiller opp i 2008 med et stand som er minst like bra som RBK eller VIF sine stands.

Leser BBB-forumet
Men noe positivt var det. Klagogsyt kom i snakk med en av de nyansatte i Brann, nemlig VIP-selger Edvard Bjørkliås, som viste seg å være en grei fyr med noenlunde ok kunnskaper om arbeidsgiveren sin. I og med at han var helt oppdatert på hvilke puber vi her på østlandet ser på ettersom Champs nå er en saga blott avslørte han seg selv...Det betyr nemlig at han leser forumet til BBB. Forøvrig virket det som om verken han eller Jæger hadde hørt om eller lest D12M.

Nei, dette var, som i altfor mye annet, skuffende Brann.
Forventer noe annet i jubileumsåret 2008. Nå er det ikke overaskende, men det er trist å se at Brann fremdeles ikke er så proff som du skulle ønske. Så selv om halve Brann Stadion fremstår i ny drakt, og laget er på 2. plass er de fremdeles bakgårdsklubb på ting utenfor banen.