Monday, April 23, 2007

Klasseskille

I dagens VG advarer NSA-talsmann Christian Brøndbo mot prisboom i Tippeligaen à la Premier League. Dessverre er nok dette for sent.

Priset etter motstander
Det er bare et tidsspørsmål før utviklingen har nådd dit at prisene blir bestemt etter motstanderen. Mao. blir billettprisene til Viking høyest mot Brann, Rosenborg og VIF. Mens de billigste kampene blir mot Aalesund, Sandefjord og Odd. Kanskje utviklingen blir stoppet om x-år når klubbene i middel- og bunnsjiktet opplever tilskuersvikt som følge av stadig høyere billettpriser.

Cupfinale
For Brann sin del er det verdt å merke seg at vanlige partoutkortinnehavere bare er garantert drøye tusen billetter til en evt. cupfinale. Mens Brannallmenningen er garantert ca 1500 adgangstegn til Ullevaal. Det betyr at mer enn halve kvoten til Brann vil forsvinne til sponsorer og til spillere og ansatte i Brann. Dermed trenger ikke Christian Brøndbo å frykte et klasseskille, for det er allerede på plass!

Sunday, April 22, 2007

Mediaskapt

Da er det klart for et av Norges mest mediaskapte oppgjør. Kampene mot VIF har langt i fra den samme stillingen som f.eks kampene mot Rosenborg og Viking.

Kampene mot VIF er blitt mediaskapt som store ettersom VIF etterhvert har fått en noenlunde stor tilskuerskare. Klagogsyt er forøvrig ikke i Bergen ettersom nattog tre helger på rad (SIF, VIF og RBK) hadde blitt for mye. Ja, det er en skandale!

Monday, April 16, 2007

Så er vi i gang....

Brann har 3 av 3 mulige poeng, solen skinner og stadion er utsolgt. Alt ligger dermed tilrette for en gedigen skuffelse!

Wednesday, April 11, 2007

Stabæk - Brann


Endelig har sannheten gått opp for guttene i Stabæk Support. Vi andre har visst om dette i en årrekke

Sunday, April 08, 2007

Tabelltipping

Bare 2 dager igjen til første serierunde. I disse dager er media i full gang med å tippe tabellen. Ettersom klagogsyt gang på gang har vist seg som en elendig tipper, skal klagogsyt i år kun nøye seg med å tippe hvor Brann ender til slutt.

Det blir...
Sett i ettertid er det litt rart å tenke på at fjorårssesongen til slutt ble betegnet som en fiasko. Det ble tross alt sølv, og bare for noen år siden ville Bergen stått på hodet for en slik plassering. Men med gjeld slettet og med Hardball sin inntreden er tidene forandret. Bare det beste er godt nok. Beklagevis blir aldri Brann best. Dermed tror klagogsyt at Brann kaprer 2. plassen.

Til slutt vil klagogsyt ønske alle sine lesere god bedring med de neste 6 månedene!

...og husk: alle må gå!